Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

101 wereldwonderen
101 wereldwonderen
101 WereldwonderenDe grootste schatten van de mensheid op vijf continenten.Dit boek geeft een monumentaal overzicht van 101 klassieke en moderne wereldwonder... »
 
 
 
 
 

Het BoLo kookboek
Het BoLo kookboek
DE SMAKEN VAN BOS EN LOMMERHet BoLo kookboekBerlijn heeft zijn Mitte, Parijs Le Marais, Londen Notting Hill, New York zijn Soho. En Amsterdam heeft BoLo, de ... »
 
 
 
 
 

101 wereldsteden
101 wereldsteden
101 wereldstedenEen onvergetelijke reis langs bekendeen onbekende wereldstedenSinds mensenheugenis hebben handel, nijverheid, veiligheid,vertier en werkgeleg... »
 
 
 
 
 

Kookboek van Rotterdam
Kookboek van Rotterdam
Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 h... »
 
 
 
 
 

Holland
Holland
Een tweetalig boek (Nederlands en Engels) over Holland, voor Nederlanders én<br/>buitenlanders die hier op bezoek zijn.<br/>Een boek waarin een aantal beken... »
 
 
 
 
 

Kookboek van de Achterhoek
Kookboek van de Achterhoek
Dit boek is een uniek cadeau voor liefhebbers van de Achterhoek. Het Kookboek van de Achterhoek geeft een inkijkje in de (bescheiden) culinaire geschiedenis ... »
 
 
 
 
 

100 kastelen
100 kastelen
Kastelen spreken per definitie tot de verbeelding. Het zijn zonder uitzonderingimposante bouwwerken neergezet opimposante plekken in het landschap. Boven op ... »
 
 
 
 
 

Kookboek van de Veluwe
Kookboek van de Veluwe
Het boerenleven op de Veluwe was zo'n honderd jaar geleden eenvoudig en speelde zich veelal af rond deboerderij. Daar werd gewerkt, gewoond en geleefd. Ook d... »