Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

101 wereldwonderen
101 wereldwonderen
101 WereldwonderenDe grootste schatten van de mensheid op vijf continenten.Dit boek geeft een monumentaal overzicht van 101 klassieke en moderne wereldwonder... »
 
 
 
 
 

100 wereldsteden
100 wereldsteden
Het is niet voor niets dat stedentrips zo populair zijn. Wat is er heerlijkerdan kennis te maken meteen wereldstad en haar als een ontdekkingsreiziger te ond... »
 
 
 
 
 

Kookboek voor de onstuimige moestuinier
Kookboek voor de onstuimige moestuinier
Elke moestuinder kent het wel: hoe je ook je best doet om zo te zaaien dat je groentes een beetje verspreid opkomen, toch zit je elke keer met een berg boont... »
 
 
 
 
 

101 wereldsteden
101 wereldsteden
101 wereldstedenEen onvergetelijke reis langs bekendeen onbekende wereldstedenSinds mensenheugenis hebben handel, nijverheid, veiligheid,vertier en werkgeleg... »
 
 
 
 
 

100 wereldwonderen
100 wereldwonderen
Er zijn verschijnselen op deze wereld die zó bijzonder zijn en die de mensheidzó verbazen dat we zeals wereldwonderen zijn gaan beschouwen. Vaak zijn het f... »
 
 
 
 
 

Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Aan tafel met Johann Sebastian Bach
Snoek met ansjovisboter, een kwart geroosterd schaap, warme salade van asperges, beignets en gesuikerde citroenschil, dit waren enkele van de gerechten die J... »
 
 
 
 
 

Kookboek voor de onstuimige moestuinier
Kookboek voor de onstuimige moestuinier
Voor moestuinders en andere groenteliefhebbersElke moestuinder kent het wel: hoe je ook je best doet om zo te zaaien dat je groentes een beetje verspreid opk... »
 
 
 
 
 

Kookboek van de Achterhoek
Kookboek van de Achterhoek
Dit boek is een uniek cadeau voor liefhebbers van de Achterhoek. Het Kookboek van de Achterhoek geeft een inkijkje in de (bescheiden) culinaire geschiedenis ... »
 
 
 
 
 

De Landskeuken
De Landskeuken
Vroeger at iedereen lokaal en volgens de seizoenen. Elk seizoen had z’n eigen gerechten: kruudmoes in het voorjaar en stamppot in de winter. Ook bij de fee... »