Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Achterhoeks voor beginners
Achterhoeks voor beginners
Vandage hew fietsebonensoep, pot-deur-mekare van moes en nao pork-in-de-buul.* Als dit het antwoord is op jouw vraag naar het dagmenu en je verstaat het niet... »
 
 
 
 
 

Kookboek van Twente
Kookboek van Twente
Twente wordt wel eens het 'landgoed van Nederland' genoemd en dat is te begrijpen ook. Er heerst rust. Het bijzondere coulissenlandschap nodigt uit tot wande... »
 
 
 
 
 

Het BoLo kookboek
Het BoLo kookboek
DE SMAKEN VAN BOS EN LOMMERHet BoLo kookboekBerlijn heeft zijn Mitte, Parijs Le Marais, Londen Notting Hill, New York zijn Soho. En Amsterdam heeft BoLo, de ... »
 
 
 
 
 

Geboren in 1970
Geboren in 1970
beelden van je jeugd. »
 
 
 
 
 

Kookboek van de Zuiderzee
Kookboek van de Zuiderzee
De watersnoodramp van 1916 was de aanleiding voor de afsluiting van de Zuiderzee. In de periode daarna is door middel van de Zuiderzeewerken niet alleen gewe... »
 
 
 
 
 

Kookboek van Rotterdam
Kookboek van Rotterdam
Rotterdammers zijn geen mietjes. Niet dan, ja toch? Haagse bluf? Vergeet het maar. Utrechtse theerandjes? Dacht het niet. En van de manier waarop ze in 020 h... »
 
 
 
 
 

Holland
Holland
Een tweetalig boek (Nederlands en Engels) over Holland, voor Nederlanders én<br/>buitenlanders die hier op bezoek zijn.<br/>Een boek waarin een aantal beken... »