Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Amsterdam 744
Amsterdam 744
AMSTERDAM 744 - FOTOCOLLAGES VAN JOS HOUWELINGAmsterdam bestaat 744 jaar en dat vieren wij met deze ontspannen kijk op de stad. Dit boek is een speels vervol... »
 
 
 
 
 

Veranderingen
Veranderingen
VERANDERINGEN - JOS HOUWELING - FOTOBOEK JOS HOUWELING: 'Het begon met Henrik B., die een oude foto mailde waarop zijn sportwagen. Met de computer heb ik de ... »
 
 
 
 
 

Hoe verder? / What Now?
Hoe verder? / What Now?
HOE VERDER?/WHAT NOW? Alle foto’s die bestaan vertellen iets. Ook de foto’s in dit boek. Een stroom van 200 stevige, vette verhalen, gebakken in fantasie... »
 
 
 
 
 

One + 1 = 4
One + 1 = 4
 »
 
 
 
 
 

Kunstgenot: The Art of Joy
Kunstgenot: The Art of Joy
KUNSTGENOT/THE JOY OF ART: fotocollages door JOS HOUWELINGJos Houweling over zijn boek: Dit zijn details van kunstwerken, samengevoegd tot telkens een nieuw ... »
 
 
 
 
 

Televisie Remakes
Televisie Remakes
TELEVISIE REMAKES bevat ca. 200 fotocollages door JOS HOUWELINGJOS HOUWELING over dit boek: "TELEVISIE REMAKES bestaat uit foto's gemaakt van het televisiesc... »
 
 
 
 
 

De stem van Loes
De stem van Loes
Vijf jaar geleden werd bij Loes beginnende dementie vastgesteld. 'De stem van Loes' is een hommage. Beeldend kunstenaar en oud-docent kunstonderwijs Jos Houw... »
 
 
 
 
 

Nieuwe vrienden/New Friends
Nieuwe vrienden/New Friends
NIEUWE VRIENDEN / NEW FRIENDS is het 8e deel in de serie 'De Wereld volgens Jos Houweling'.Het is een tentoonstelling in een boek: een denkbeeldig interview.... »