Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jastro-bridge
Jastro-bridge
JASTRO-BRIDGE benadert dit denkspel vanuit een andere gezichtshoek dan gebruikelijk.Natuurlijk zult U veel elementen aantreffen die U bekend voorkomen, maar ... »
 
 
 
 
 

Het was, het is, het zal zijn
Het was, het is, het zal zijn
Ik hoop dat de personen en gebeurtenissen in dit boek voor U als lezer even tastbaar zijn als voor mij, de schrijver.Als U denkt dat alles fantasie is dan he... »
 
 
 
 
 

Incognito in Memoriam
Incognito in Memoriam
Hebben we te maken met een berucht misdaadpaar en is een rode haar een aanwijzing ? Freule Hyacint weet wel wat zij wil met een zwarte Fries als toesc... »
 
 
 
 
 

ÓMÔÑÅMÎÑÒKÊNÏĈA
ÓMÔÑÅMÎÑÒKÊNÏĈA
Dit boek voert U via de sterren naar de aarde. De verhalen zijn pure fantasie met een vleugje waarheid. We gaan terug in de geschiedenis van onze planeet. ... »
 
 
 
 
 

Mijn 187 verhalen boek
Mijn 187 verhalen boek
Is dit boek een roman ? Iets voor jong adulte ?Bevat het verborgen thema’s en zo ja welke ?Het is aan U welke verhalen U geloofd, halve waarheden zijn toc... »
 
 
 
 
 

Speurneus Deirdre
Speurneus Deirdre
 »
 
 
 
 
 

SPINSELS
SPINSELS
 »
 
 
 
 
 

Spinsels
Spinsels
De ragfijne bedrading van een spin ontvangt haar signalen om ze door te geven aan iedere mens die maar wil luisteren.Stormen die als de wieken van windmolens... »