Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De rainmaker
De rainmaker
Rudy Baylor staat aan de vooravond van een carri als advocaat. Maar helaas, het advocatenkantoor waar hij direct na zijn studie zou gaan werken, wordt overge... »
 
 
 
 
 

Het ultimatum - Grote Letter Uitgave
Het ultimatum - Grote Letter Uitgave
Hoe is het afgelopen met Mitch en Abby McDeere nadat ze advocatenkantoor Bendini, Lambert & Locke in Memphis hadden ontmaskerd en het land waren ontvlucht? H... »
 
 
 
 
 

De gevangene
De gevangene
Op 7 december 1982 wordt de 21-jarige serveerster Debbie Carter in haar appartement vermoord. De politie, die vrijwel geen aanwijzingen heeft, staat onder gr... »
 
 
 
 
 

Camino boek 3 (werktitel)
Camino boek 3 (werktitel)
Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island voor de kust van Florida, is terug. In <em>Het eiland</em> bracht zijn h... »
 
 
 
 
 

De voortvluchtige
De voortvluchtige
Een ontsnapte moordenaar Een levensgevaarlijke opdrachtEen nieuwe zaak voor de jonge advocaat Theo BooneTijdens een excursie naar Washington D.C. ziet Theo e... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
Wanneer Hurricane Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Merc... »
 
 
 
 
 

De verdediging
De verdediging
Sebastian Rudd is geen gewone advocaat. Hij werkt vanuit een kogelvrije bestelbus die helemaal aan zijn eisen is aangepast, compleet met internet, bar, koelk... »
 
 
 
 
 

De claim
De claim
<strong>De jonge Pro-Deoadvocaat Clay Carter krijgt bij toeval een zaak toegewezen die zijn leven compleet op zijn kop zet.</strong>

Pro-Deoadvocaat Clay Ca... »
 
 
 
 
 

Michaels kamer
Michaels kamer
<p class="MsoNormal" style="margin-bottom: 0cm; line-height: 150%;">Advocaat Stanley Wade wordt op klaarlichte dag ontvoerd vanaf het parkeerterrein van een ... »
 
 
 
 
 

Het proces
Het proces
David Zinc, een jonge advocaat bij een invloedrijk advocatenkantoor, heeft nog nooit een rechtszaal van binnen gezien. Al vijf jaar lang werkt hij aan saaie ... »