Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De jury
De jury
Tonya Hailey, een tienjarig Afro-Amerikaans meisje, wordt ontvoerd, mishandeld en verkracht door twee blanke jongens. De daders worden snel gepakt, maar Tony... »
 
 
 
 
 

Het dossier
Het dossier
 »
 
 
 
 
 

Het oordeel
Het oordeel
Een verbijsterende moord
Een bizarre rechtszaak
En de diepe wonden die ze slaan in een kleine gemeenschap

Pete Banning is een van de meest geliefde inwoners... »
 
 
 
 
 

Het dossier
Het dossier
Ray Atlee ontvangt een brief van zijn zieke vader met daarin de opdracht om langs te komen. Maar wanneer Ray op het afgesproken tijdstip arriveert, is Reuben... »
 
 
 
 
 

De claim
De claim
De jonge Pro-Deoadvocaat Clay Carter krijgt bij toeval een zaak toegewezen die zijn leven compleet op zijn kop zet. <br/>Pro-Deoadvocaat Clay Carter krijgt d... »
 
 
 
 
 

De klokkenluider
De klokkenluider
Advocaten Lacy Stoltz en Hugo Hatch werken al bijna tien jaar voor de Board on Judicial Conduct, een overheidsdienst die het gedrag van rechters onderzoekt. ... »
 
 
 
 
 

De storm
De storm
Wanneer Hurricane Leo plotseling van zijn pad afwijkt en koers zet richting Camino Island voor de kust van Florida, valt het bezoek van bestsellerauteur Merc... »
 
 
 
 
 

Verloren seizoen
Verloren seizoen
Ooit was Neely Crenshaw de sportheld van het stadje Messina, de grote belofte die een succesvolle carrière te wachten stond. Nu keert hij terug om afscheid ... »
 
 
 
 
 

Een tijd voor genade
Een tijd voor genade
In een sensationele moordzaak die de inwoners van Clanton, Mississippi tot op het bot verdeelt, staat één man tussen een zestienjarige verdachte en de dood... »
 
 
 
 
 

De oplichters
De oplichters
Mark, Todd en Zola zijn rechten gaan studeren om de wereld te verbeteren. Ze hebben zich alle drie zwaar in de schulden gestoken, maar met het einde van hun ... »