Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De sneeuw van Mars
De sneeuw van Mars
Hassan heeft vreemde dromen over een enorme sneeuwbui die vanaf Mars op de aarde afkomt. Hij maakt zich zorgen, want hij heeft vaker voorspellende dromen geh... »
 
 
 
 
 

Stiekem verliefd
Stiekem verliefd
Makkelijke teksten voor jongeren die nog maar moeilijk Nederlands lezen. Bijvoorbeeld omdat ze uit een ander land komen, of doordat ze een leeshandicap hebbe... »
 
 
 
 
 

Eerlijk
Eerlijk
EERLIJK'Mag ik bij je komen zitten?', vraagt Bart.'Natuurlijk. Maar ik blijf niet lang', zegt Ines.'Ik moet zo ook weer aan het werk', zegt Bart. 'Ginghet go... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Betty
Het verhaal van Betty
Het Verhaal Van Betty »
 
 
 
 
 

De legende
De legende
Simon Berglund, bekend bioloog en wolvenkenner, verdwijnt spoorloos in Wensberg, een kleine stad in Noordland. De lokale politie vraagt de hulp van Martin Va... »
 
 
 
 
 

Vlucht in de tijd
Vlucht in de tijd
Het is 1942. Hitler heeft Europa veroverd. Hij wil dat ook met Engeland doen. De piloten van de RAF willen hem dat beletten. Britt is achttien en één van h... »
 
 
 
 
 

Een nieuwe baan
Een nieuwe baan
Nieuwe serie, eerste deel, bedoeld voor (jong-)volwassen Nt2-leerders. Korte inhoud: Samir is hard op zoek naar een nieuwe baan. Maar dat valt niet mee. Zijn... »
 
 
 
 
 

La historia de Sam
La historia de Sam
 »
 
 
 
 
 

Te laat
Te laat
 »
 
 
 
 
 

De vernederde
De vernederde
Martin Van Regenbogen en zijn team onderzoeken de moord op Lennie Mennes, een kleine crimineel uit Vrijborg in Noordland.De eerste conclusies zijn moord en z... »