Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Acmala
Acmala
De wold van Dizary kent vele gevaren, dus waarom zou je die opzoeken? De weetkundige Farenal kan het verleidende aanbod van zakenman Somnius niet weerstaan. ... »
 
 
 
 
 

Voorbij de storm
Voorbij de storm
De toekomst is het terrein van de Sciencefictionschrijver, maar de leefruimte van onze kinderen.Hoe wij nu met onze planeet omgaan, bepaalt hoe onze nazaten ... »
 
 
 
 
 

Rouw om mij
Rouw om mij
'Rouw strekt zich uit over de tijd en kruipt in alle vezels van je lichaam ook al lijkt alles weer bijna normaal.'
(C.G.)
Wie kent niet het overrompelende ge... »
 
 
 
 
 

Griezeljaarboek 2023
Griezeljaarboek 2023
Vertrek met de trein naar de Onderwereld en trotseer Cerberus. Ga de achtervolging aan met een schim. Voed de Slapende God met vers uitgerukte harten.Daal af... »
 
 
 
 
 

Afvalligen
Afvalligen
Wat als je gaat twijfelen aan de overtuigingen die je als kind hebt meegekregen? Wat als je niet langer meedoet met de oude tradities? Wat als familie en vri... »
 
 
 
 
 

De Quantumdetectives
De Quantumdetectives
Najaar 2035. Bouwlieden ontdekken tijdens restauratiewerkzaamheden een lijk, ingemetseld in de muur van een tientallen jaren oud flatgebouw. De politie denkt... »
 
 
 
 
 

Het denkende woud
Het denkende woud
Lilian leeft in een paradijselijke wereld. Speciaal ontwikkelde bomen zorgen voor voedsel, energie en alles wat ze verder nodig heeft kan met een druk op de ... »
 
 
 
 
 

De afvallige ster
De afvallige ster
Politieagent Mogart Silvon komt tijdens een missie een mysterieus symbool tegen. Het is het begin van een spoor, dat hem uiteindelijk leidt tot voor de grote... »
 
 
 
 
 

De zwarte schim
De zwarte schim
Ordebewaker Angela krijgt bericht dat haar collega Bran is omgekomen tijdens een missie in een afgelegen zonnestelsel. Haar volgende opdracht is zijn gegeven... »