Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Quantumdetectives
De Quantumdetectives
Najaar 2035. Bouwlieden ontdekken tijdens restauratiewerkzaamheden een lijk, ingemetseld in de muur van een tientallen jaren oud flatgebouw. De politie denkt... »
 
 
 
 
 

De afvallige ster
De afvallige ster
Politieagent Mogart Silvon komt tijdens een missie een mysterieus symbool tegen. Het is het begin van een spoor, dat hem uiteindelijk leidt tot voor de grote... »
 
 
 
 
 

Het denkende woud
Het denkende woud
Lilian leeft in een paradijselijke wereld. Speciaal ontwikkelde bomen zorgen voor voedsel, energie en alles wat ze verder nodig heeft kan met een druk op de ... »
 
 
 
 
 

Hoeder van de vulkaan
Hoeder van de vulkaan
In een wereld die door overmatig gebruik van magie zo goed als onleefbaar is geworden, trekt de roofbeschaving van de K'ral van vulkaan naar vulkaan om warmt... »
 
 
 
 
 

Charlatans
Charlatans
CharlatansGeloof niet zomaar alles, ook niet op andere planeten! Hier probeert een oplichter je een spreuk aan te smeren die nooit getest is, daar krijg je e... »
 
 
 
 
 

Keruga
Keruga
Na tweeduizend jaar vrede brengt de priesteres in opleiding Alecia de nacht door bij de Spiegel der Dromen. Wat ze ziet jaagt haar angst aan: een enorme inkt... »
 
 
 
 
 

Conquistador Extended
Conquistador Extended
De reis voorbij de grenzen van tijd en menselijkheid gaat verder …Een avonturier vreest dat er in het zonnestelsel niks nieuws meer te ontdekken valt. Tot ... »
 
 
 
 
 

Vehalen Vertellers 4
Vehalen Vertellers 4
 »
 
 
 
 
 

De groene toren
De groene toren
In het Nederland van de toekomst leven de bewoners van de groenetoren schijnbaar in een paradijs. Eten en drinken komt uit de muur,de mooiste kleding wordt v... »