Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Voorspel
Voorspel
<p>In het zinderende verhaal <em>Voorspel</em>, het eerste deel in de <em>Mijn vrouw</em>-serie van internationale bestsellerauteur Jodi Ellen Malpas, is de ... »
 
 
 
 
 

Mijn bodyguard
Mijn bodyguard
 »
 
 
 
 
 

Zinderende hitte
Zinderende hitte
Twee exclusieve novella’s van bestseller auteurs Jodi Ellen Malpas en Christina Lauren, vol stomendeliefdesscènes. »
 
 
 
 
 

Mijn nacht ontkend
Mijn nacht ontkend
De vurige verhouding tussen Livy en de mysterieuze M wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer schokkende ontdekkingen aan het licht komen. M mag dan ongeloo... »
 
 
 
 
 

Mijn vrouw
Mijn vrouw
<p>In het zinderende verhaal <em>Mijn vrouw</em> van internationale bestsellerauteur Jodi Ellen Malpas is de rijke en mysterieuze zakenman Jesse Ward voor al... »
 
 
 
 
 

Een nacht met de hertog
Een nacht met de hertog
<p><em>Een nacht met de hertog</em> van Jodi Ellen Malpas speelt zich af in Londen, 1816. De negentienjarige Eliza Melrose, dochter van een krantenmagnaat, s... »
 
 
 
 
 

Hoogtepunt
Hoogtepunt
<p>In het zinderende verhaal <em>Hoogtepunt</em>, het tweede deel in de <em>Mijn vrouw</em>-serie van internationale bestsellerauteur Jodi Ellen Malpas, is d... »
 
 
 
 
 

Mijn verlangen
Mijn verlangen
Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, ... »
 
 
 
 
 

De opkomst
De opkomst
 »
 
 
 
 
 

Mijn Bodyguard
Mijn Bodyguard
Voormalig scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan: hij wordt de bodyguard van de knappe, eigenwijze miljonairsdochter Camille. Zijn taak? Haar besch... »