Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Theeroos
Theeroos
De theeroos is een meeslepende roman over de verwoesting van een familie, over moord en wraak, over verloren en hervonden liefde en over de zoektocht naar ve... »
 
 
 
 
 

Winterroos
Winterroos
Het is 1900 en de gevaarlijke straten van het Londense East End zijn geen omgeving voor een vrouw van gegoede komaf. Maar India Selwyl Jones is een buitenbee... »
 
 
 
 
 

A Gathering Light
A Gathering Light
When Mattie is given the letters by a guest at the hotel in which she has asummer job she thinks that the giver is simply upset. But the next day when thewom... »
 
 
 
 
 

Met de noorderzon
Met de noorderzon
 »
 
 
 
 
 

De wilde roos
De wilde roos
Tibet, 1913. Willa Alden wordt als gids ingehuurd door Max von Brandt, die van plan is als eerste Duitser de Mount Everest te bedwingen. Tijdens het beklimme... »
 
 
 
 
 

Die Teerose
Die Teerose
 »
 
 
 
 
 

Revolution
Revolution
Revolution »
 
 
 
 
 

Donker getij
Donker getij
<p>Donker getij is het voorlaatste deel in de <em>Waterfire Saga</em>. Boordevol politieke intriges en huiveringwekkende spanning!

Eens was ze een... »
 
 
 
 
 

Deep blue
Deep blue
<p>Diep in de oceaan leven de zeemeerminnen. Op de ochtend van haar verloving ontwaakt Serafina, een zeemeermin van de Middellandse Zee, met vreemde dromen i... »