Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch »
 
 
 
 
 

Diary of a Wimpy Kid #4 - Dog Days
Diary of a Wimpy Kid #4 - Dog Days
Featuring an egocentric yet lovable character (School Library Journal), »
 
 
 
 
 

Het dak eraf
Het dak eraf
<em>Het dak eraf</em> is deel 17 in de megapopulaire serie Het leven van een Loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door Ha... »
 
 
 
 
 

Achter de schermen
Achter de schermen
<i>Achter de schermen</i> is het humoristische verhaal achter de film<i>Flutvakantie</i>, naar het boek van Jeff Kinney, bestsellerauteur van de mateloos pop... »
 
 
 
 
 

Kopje-onder
Kopje-onder
<i>Kopje-onder</i> is deel 15 in de megasuccesvolle en supergrappige serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaar en oude... »
 
 
 
 
 

Geen paniek!
Geen paniek!
<i>Geen paniek!</i> is het zesde deel in de megasuccesvolle graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Nu voordelig als paperback.

December ... »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
<p><em>Voltreffer</em> is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door H... »
 
 
 
 
 

Cabin Fever
Cabin Fever
A Suburban Father's Search for the Wild »
 
 
 
 
 

Kalender
Kalender
Twaalf maanden Bram Botermans! Zoals gewoonlijk STRUIKELT Bram door het leven. De ene maand nog stunteliger dan de andere. Hardop lachen gegarandeerd. Met ni... »
 
 
 
 
 

Een hondenleven
Een hondenleven
 »