Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Grappige griezels
Grappige griezels
Met glow in the dark-effect!Met <i>Grappige griezels</i> is het lachen en griezelen geblazen. Pak je zaklamp, kruip onder je dekbed en duik in de hilarische ... »
 
 
 
 
 

Het leven van een Loser
Het leven van een Loser
Bram Botermans vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiepers en gespuis dat zich al scheert. Op een... »
 
 
 
 
 

Kopje-onder
Kopje-onder
Dit e-book is een ePub3-bestand, dus geschikt voor tablets en de meeste e-readers met een kleurenscherm (niet geschikt voor zwart-wit e-readers). Controleer ... »
 
 
 
 
 

De Loseragenda
De Loseragenda
 »
 
 
 
 
 

Totaal gesloopt
Totaal gesloopt
<i>Totaal gesloopt</i> is deel 14 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden va... »
 
 
 
 
 

Het leven van een Loser
Het leven van een Loser
Het eerste deel in Jeff Kinneys graphicnovelserie.

Op een dag krijgt Bram Botermans van zijn moeder een dagboek. Daarin schrijft de onvergetelijke antiheld:... »
 
 
 
 
 

Voltreffer
Voltreffer
<p><em>Voltreffer</em> is deel 16 in de megapopulaire serie Het leven van een loser. Voor jongens en meiden van 8 jaar en ouder. Supergrappig vertaald door H... »
 
 
 
 
 

ff offline
ff offline
Dit e-book is niet geschikt voor zwart-wit e-readers.Bram Botermans moet helemaal offline in 'ff offline', deel 10 van Jeff Kinneys graphicnovelserie Het lev... »
 
 
 
 
 

Drie keer niks
Drie keer niks
<i>Drie keer niks</i> is het elfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf perfect, maar jij en ik wete... »