Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Loser-kalender
Loser-kalender
Twaalf maanden lang lachen om Bram Botermans. Zoals gewoonlijk struikelt Bram door het leven. De ene maand nog stunteliger dan de andere. Hardop lachen gegar... »
 
 
 
 
 

Het leven van een loser
Het leven van een loser
In Het leven van een loser vertelt Jeff Kinney het verhaal van een onvergetelijke anti-held. Bram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij z... »
 
 
 
 
 

Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch
Endlich berühmt! Gregs Filmtagebuch »
 
 
 
 
 

Niet te doen!
Niet te doen!
Het leven van een Loser – Niet te doen!</i> is het vijfde deel in de megasuccesvolle serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Bram vindt zichzelf per... »
 
 
 
 
 

Logboek van Theo Thorbecke
Logboek van Theo Thorbecke
Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo Thorbecke om Brams levensverhaal te v... »
 
 
 
 
 

Flutvakantie
Flutvakantie
Met Flutvakantie, deel 9 in de serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney, is het weer lachen geblazen. Bram Botermans vindt zichzelf perfect! Maar wij we... »
 
 
 
 
 

Vet koel
Vet koel
<i>Vet koel</i> is deel 13 in de megasuccesvolle en supergrappige graphicnovelserie Het leven van een Loser van Jeff Kinney. Voor jongens en meiden van 8 jaa... »
 
 
 
 
 

Het leven van een Loser
Het leven van een Loser
Dit e-book is NIET geschikt voor zwart-wit e-readersBram vindt het leven een hel. Op de middelbare school moet hij zich staande houden tussen kleine brugpiep... »