Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een kommetje troost (set van 6)
Een kommetje troost (set van 6)
Terwijl ze in haar pap stond te roeren voelde ze hoe alles goed zou komen. Ze zou haar lichaam ontdooien tot het weer vloeibaar was. Ze zou de kou eruit verd... »
 
 
 
 
 

Carnivoria
Carnivoria
De mens is wat hij eet. Maar weet hij eigenlijk wel wat hij eet? Met andere woorden, weet de mens dus wel wie hij is? De samenstellers van Carnivoria roepen ... »
 
 
 
 
 

Chocoladetherapie (set van 6)
Chocoladetherapie (set van 6)
Van onbenoembare malaise en klein chagrijn tot luddevuduh en alweer niet de loterij winnen… chocolade helpt bij bijna alles.Janneke Vreugdenhil biedt insta... »
 
 
 
 
 

Koolhydraatarme bijbel
Koolhydraatarme bijbel
<i>Koolhydraatarme bijbel</i> is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidel... »
 
 
 
 
 

Model-bouwverordening
Model-bouwverordening
bijgewerkt tot en met de 13e serie wijzigingen. »
 
 
 
 
 

Boek vol ballen
Boek vol ballen
 »
 
 
 
 
 

Het allerlekkerste comfort food
Het allerlekkerste comfort food
Verfrissende heruitgave van boek vol recepten voor instant gelukJanneke Vreugdenhil schrijft met veel bevlogenheid en humor over eten en geeft haar artikelen... »
 
 
 
 
 

Hart
Hart
Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In <i>Eten als medicijn: hart</i> legt cardioloog dr. Janneke Witt... »
 
 
 
 
 

nrc next kookboek
nrc next kookboek
Hét leesboek voor in de keuken (of het kookboek voor in bed)Wat eten we vandaag? De nrc.next-lezer zit nooit om inspiratie verlegen dankzij de pennenvruchte... »
 
 
 
 
 

De bijbel van de Nederlandse keuken
De bijbel van de Nederlandse keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboeka... »