Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Comfort Food
Comfort Food
Comfort food gaat over eten zoals eten bedoeld is: omonszelf ende onzen te voeden, te verwarmen en te verwennen. Eten om hetleven te vieren – ook als het ev... »
 
 
 
 
 

Koolhydraatarme bijbel
Koolhydraatarme bijbel
<i>Koolhydraatarme bijbel</i> is het naslagwerk voor iedereen die minder koolhydraten wil eten, maar beslist niet minder wil genieten. Aan de hand van duidel... »
 
 
 
 
 

I love groente
I love groente
I groente is een ode aan groente in alle kleuren van de regenboog. Van de prachtig purperen aubergine tot fladderige frisgroene raapsteeltjes en van het knal... »
 
 
 
 
 

Boek vol ballen
Boek vol ballen
 »
 
 
 
 
 

Toelichting op de Model-bouwverordening
Toelichting op de Model-bouwverordening
bijgewerkt tot en met de 13e serie wijzigingen. »
 
 
 
 
 

Het allerlekkerste comfort food
Het allerlekkerste comfort food
Verfrissende heruitgave van boek vol recepten voor instant gelukJanneke Vreugdenhil schrijft met veel bevlogenheid en humor over eten en geeft haar artikelen... »
 
 
 
 
 

Hart
Hart
Veel hart- en vaataandoeningen zijn te voorkomen of te genezen door een gezonde leefstijl. In <i>Eten als medicijn: hart</i> legt cardioloog dr. Janneke Witt... »
 
 
 
 
 

I love groente
I love groente
Lekkerste Vegetarische Kookboek van het Jaar!Nu met extra recepten.I love groente is een ode aan groente in alle kleuren van de regenboog. Van de prachtig pu... »
 
 
 
 
 

De bijbel van de Nederlandse keuken
De bijbel van de Nederlandse keuken
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboeka... »
 
 
 
 
 

Foodprint Stadsgids Den Haag
Foodprint Stadsgids Den Haag
Hoe komt Den Haag aan zijn Chinatown? Waarom heet de Kalvermarkt zo? Is Haagse mie anders dan Chinese? Wat is eetbare stadsnatuur? Kookt een Surinaamse kok m... »