Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Streek & Taal
Streek & Taal
In 1999 verscheen de eerste Veluwse spreukenkalender voor het jaar 2000. Sindsdien werd de kalender gevuld met meer dan 2.000 spreuken. Dit geldt tevens voor... »
 
 
 
 
 

Julia
Julia
Vrouwen klagen vaak dat mannen weinig vertellen over hun gevoelens, hun verlangens en hun dromen. In Julia slaagt de schrijver er in om heel dicht onder de h... »
 
 
 
 
 

De vermogensbeheerder
De vermogensbeheerder
<p>Een rijke, eenzame weduwe krijgt te horen dat ze nog maar vier maanden heeft te leven. Eigenzinnig als ze is, heeft ze liefde en genegenheid in haar leven... »
 
 
 
 
 

In de schaduw van het bestaan
In de schaduw van het bestaan
<p>Zijn vriendin pikt het niet langer dat Frank steeds zwijgt over zijn<br/>opdrachten, en verbreekt hun relatie. Het lot van een commando<br/>die geheime mi... »
 
 
 
 
 

De Gelagkamer
De Gelagkamer
<p>Behalve zijn orkest heeft Martijn eigenlijk niet veel om trots op te zijn. Tijdens optredens is hij de getapte jongen en in de kroeg blaast hij zijn parti... »
 
 
 
 
 

De gelagkamer
De gelagkamer
Behalve zijn orkest heeft Martijn eigenlijk niet veel om trots op te zijn. Tijdens optredens is hij de getapte jongen en in de kroeg blaast hij zijn partijtj... »