Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Oorlogswinter set
Oorlogswinter set
 »
 
 
 
 
 

Eigen rechter
Eigen rechter
Justus' vader wordt vrijgesproken wegens gebrek aan bewijs, terwijl hij het wel gedaan heeft. Dat is zo in strijd met Justus' rechtvaardigheidsgevoel dat hij... »
 
 
 
 
 

Oosterschelde windkracht 10
Oosterschelde windkracht 10
In de nacht van zaterdag op zondag 1 februari 1953 werden de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden getroffen door een stormvloed die acht procent van Nederland ... »
 
 
 
 
 

Oorlogswinter
Oorlogswinter
<P>Het is de ijskoude winter van 1944/1945. De Tweede Wereldoorlog is nog in volle gang.De 15-jarige Michiel kan niet wachten tot hij mee kan doen in het ver... »
 
 
 
 
 

De kunstrijder
De kunstrijder
Patrick en Tom zijn beiden lid van de GENGK (de vereniging voor gehandicapte en niet-gehandicapte kinderen). Patrick zit namelijk in een rolstoel en Tom is d... »
 
 
 
 
 

Oom Willibrord
Oom Willibrord
Als je met Oom Willibrord mee mag naar de kermis of het circus, weet je zeker dat er iets geks gaat gebeuren. Iets wat niemand verwacht en dat je de volgende... »
 
 
 
 
 

Briefgeheim
Briefgeheim
Briefgeheim gaat over de 11-jarige Eva, die genoeg heeft van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt, en besluit om weg te lop... »
 
 
 
 
 

De koning van Katoren
De koning van Katoren
De vrolijke oude koning van het goede land Katoren is overleden zonder een opvolger te hebben. Zes zure ministers regeren het land en beweren al zeventien ja... »
 
 
 
 
 

De kloof
De kloof
Al vijfenveertig jaar loopt er een diepe kloof door het land Berg en Dal en nog steeds is er geen brug. Het volk heeft zich erbij neergelegd, maar als de zes... »