Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De verdwenen menora
De verdwenen menora
Spanning en historische feiten in een thriller van internationale allureIn de kathedraal van Den Bosch wordt een pater vermoord. Hij blijkt kort daarvoor een... »
 
 
 
 
 

Kriegswinter
Kriegswinter
 »
 
 
 
 
 

Bezorgde brieven
Bezorgde brieven
Twee bondgenoten, twee stemmen die oproepen in actie te komen om de wereld van onze kinderen leefbaar te houden.In dit brievenboek delen Marjan Minnesma en J... »
 
 
 
 
 

Natuurlijk
Natuurlijk
Geboren in een boerendorp op de Veluwe, groeide Jan Terlouw op tussen de natuur. Hij klom in bomen, bestudeerde bijenvolken en hielp kalfjes geboren worden. ... »
 
 
 
 
 

Oosterschelde windkracht 10
Oosterschelde windkracht 10
In de nacht van zaterdag op zondag 1 februari 1953 worden de Zeeuwse en Zuid-Hollandse eilanden getroffen door een stormvloed die acht procent van Nederland ... »
 
 
 
 
 

Oom Willibrord
Oom Willibrord
 »
 
 
 
 
 

Het hebzuchtgas
Het hebzuchtgas
Een geĆ«ngageerd sprookje voor jong en oud.Julia, de 18-jarige kleindochter van de president van TradiciĆ«, gaat stage lopen bij Solide, het bedrijf van Alph... »
 
 
 
 
 

Wankele wereld
Wankele wereld
Een bevlogen oproep om beter voor onze aarde te zorgen! *****In "Het verhaal van Wijnand de Reuver", een novelle, lezen we hoe de hoofdpersoon zich aanvankel... »
 
 
 
 
 

Achter de barricaden
Achter de barricaden
BESCHADIGD EXEMPLAAR KAFTJE LICHT GEKRASTJan Terlouw de voormalig fractieleider in de Tweede Kamer voor D66 minister van Economische Zaken en commissaris van... »