Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jan Cremer leest
Jan Cremer leest
Een luisterboek waarop Jan Cremer leest uit zijn boek Ik Jan Cremer, De Hunnen en De moeder van Claudia. En een gesprek van Theun de Winter met Jan Cremer. D... »
 
 
 
 
 

Ik Jan Cremer 1,2 en 3
Ik Jan Cremer 1,2 en 3
De drie onverbiddelijke bestsellers van de ultieme rebel van de Nederlandse literatuur in één vuistdikke paperback. Met een voorwoord van Özcan Akyol.
'Cr... »
 
 
 
 
 

Uitgelaten
Uitgelaten
 »
 
 
 
 
 

Ik, Jan Cremer
Ik, Jan Cremer
 »
 
 
 
 
 

Sneeuw
Sneeuw
Sneeuw, de novelle van Jan Cremer uit 1976, begint in Oost-Berlijn en eindigt op Groenland. Rusteloos op de vlucht voor zijn noodlot, verzeilt Jan Cremer in ... »
 
 
 
 
 

Jayne
Jayne
In 1964 werd de eerste <em>Ik Jan Cremer</em> opgedragen aan sekssymboolen actrice Jayne Mansfield. Ze noemde het boek 'a wildand sexy masterpiece' en de aut... »
 
 
 
 
 

Icoon
Icoon
In 1964 verscheen ‘Ik Jan Cremer’. Niet eerder was er een roman die zo’n schokgolf teweegbracht. De wisselende reacties bleven niet beperkt tot de lite... »
 
 
 
 
 

I paint I Write I Paint
I paint I Write I Paint
In deze omvangrijke monografie is voor het eerst een zo compleet mogelijk overzicht bijeengebracht van alle originele werken die beeldend kunstenaar Jan Crem... »
 
 
 
 
 

Het lied van de ram
Het lied van de ram
 »
 
 
 
 
 

Canaille
Canaille
Na het einde van zijn relatie met topmannequin Loes Hamelbalanceerde Jan Cremer een periode langs de rand van de afgrond,het ravijn van de liefde. In Amerika... »