Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Brieven aan de zeven gemeenten
Brieven aan de zeven gemeenten
Terwijl de apostel Johannes op het eiland Patmos verbleef, kreeg hij de opdracht om brieven te schrijven aan de zeven gemeenten in Klein-Azië. Het zijn brie... »
 
 
 
 
 

De apostel der heidenen
De apostel der heidenen
Driemaal heb ik schipbreuk geleden, een ganse nacht en dag heb ik in de diepte overgebracht. In het reizen menigmaal, in gevaren van rivieren, in gevaren van... »
 
 
 
 
 

Wat ik geloof
Wat ik geloof
De twaalf artikelen hebben een grote plaats in de kerk. Er is geen belijdenis die zo’n grote, wereldwijde verspreiding heeft gekregen.In dit boek richten d... »
 
 
 
 
 

Zeker en vast
Zeker en vast
In dit boek gaat het over de vastheid en zekerheid van het geloof. Is het geloof altijd zeker? Wat houdt de zekerheid van het geloof in? Er zijn aangevochten... »
 
 
 
 
 

Ontwaakt
Ontwaakt
 »
 
 
 
 
 

Lezen met de kanttekeningen
Lezen met de kanttekeningen
De kanttekeningen zijn door de vertalers van de Dordtse synode in de kantlijn van de Bijbel geplaatst om de Bijbeltekst te verduidelijken. Vaak citeert men d... »
 
 
 
 
 

Licht uit Licht
Licht uit Licht
De Twaalf Artikelen of de apostolische geloofsbelijdenis en de geloofsbelijdenisvan Athanasius, vormen met de belijdenis van Nicea de algemenebelijdenisgesch... »
 
 
 
 
 

Licht uit licht
Licht uit licht
De Twaalf Artikelen of de apostolische geloofsbelijdenis en de geloofsbelijdenis van Athanasius, vormen met de belijdenis van Nicea de algemene belijdenisges... »