Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Augustus
Augustus
<p>
</p><p>‘Met <em>Augustus</em> bewijst Barker niet alleen schatplichtig te zijn aan Stephen King, maar steekt hij hem zelfs naar de kroon.’ <em>V... »
 
 
 
 
 

Het spel
Het spel
<p>‘Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.’ <em>Vrij Nederland</em></p><p>Abby en Brendan Hollander kampen met relatieproblemen en ... »
 
 
 
 
 

Jeugdzonde
Jeugdzonde
<p>Tijdens zijn eerste avond bij het politieteam van Detroit wordt Walter O'Brien naar een plaats delict gestuurd. Een doodsbange jonge vrouw zit weggedoken ... »
 
 
 
 
 

Vergeef me
Vergeef me
<p>Als Anson Bishop – hoofdverdachte van een reeks gruwelijke moorden – zich overgeeft aan de politie, legt hij een schokkende getuigenis af. Een getuige... »
 
 
 
 
 

De beller op lijn vier
De beller op lijn vier
<p>‘In <em>De beller op lijn vier</em> ontpopt Barker zich als een ware grootmeester van het genre.’<em> </em>*****<em> </em>shortlist VN-thriller van he... »
 
 
 
 
 

Het vijfde meisje
Het vijfde meisje
<p>'Dit boek blaast je omver, een van de beste die ik tot nu toe heb gelezen.' Clemens Gommers, Broese Boekverkopers Utrecht over <em... »
 
 
 
 
 

Oorverdovend
Oorverdovend
<p>'Als twee topthrillerschrijvers de krachten bundelen, moet het wel spannend worden!' <em> De Telegraaf</em></p><p>Een mysterieuze n... »
 
 
 
 
 

Horen, zien, zwijgen
Horen, zien, zwijgen
<p>IJzingwekkend boek van een groot nieuw thrillertalent, voor de fans van Robert Bryndza en M.J. Arlidge

De film- en televisierechten zijn verkoc... »
 
 
 
 
 

De beller op lijn vier
De beller op lijn vier
<p>J.D. Barker brak internationaal door met <em>Horen, zien, zwijgen</em> – het eerste deel in de bestsellertrilogie over recherche... »
 
 
 
 
 

Vergeef me
Vergeef me
<p>'Een garantie voor nachtmerries.' <em>Veronica Magazine</em> </p><p>Als Anson Bishop – hoofdverdachte van een reeks gruwelijke ... »