Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spiritual healing
Spiritual healing
CD: SPIRITUAL HEALING<br/>Spiritual healing 'Met mentale, geestelijke kracht een ziekte of een kwaal trachten te bestrijden en gezondheid proberen te bevorde... »
 
 
 
 
 

Trance
Trance
'TRANCE' is een boek dat de helende, genezende kracht van hypnose beschrijft.<br/>Hypnotherapeut Jan van der Heide is dagelijks druk in zijn praktijk bezig o... »
 
 
 
 
 

De Top 4 CD's van Jan van der Heide
De Top 4 CD's van Jan van der Heide
Titel: DE TOP 4 CD'S VAN JAN VAN DER HEIDE<br/> Een unieke spirituele samenstelling<br/><br/>In deze 4CD-box zitten de volgende CD's:<br/>DE ZEVE... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
ANNA - ik dans in mijn hoofd<br/>ANNA van der Heide was voor mensen die haar kenden een begrip. Haar naam is synoniem voor: liefde, warmte, humaniteit en goe... »
 
 
 
 
 

Help! Ik ben zo depri...
Help! Ik ben zo depri...
HELP! IK BEN ZO DEPRI..<br/>Ieder mens wordt wel eens overvallen door sombere gevoelens. Bij de een duren die gevoelens een paar uur, een dag of een week; bi... »
 
 
 
 
 

Gewoon een paragnost
Gewoon een paragnost
GEWOON EEN PARAGNOST<br/>Van de paragnost, hypnotherapeut en auteur Jan C. van der Heide zijn meerdere boeken verschenen over metafysische onderwerpen. In 'G... »
 
 
 
 
 

Ontspan DVD
Ontspan DVD
ONTSPAN-DVD<br/>Door beeld & geluid tot volledige ontspanning komen... De stem van hypnotherapeut & paragnost Jan van der Heide begeleidt u stap voor stap in... »
 
 
 
 
 

Geesten en Spookhuizen
Geesten en Spookhuizen
In dit luisterboek vertelt Jan van der Heide over Geesten en Spookhuizen. »