Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Spiritual healing
Spiritual healing
CD: SPIRITUAL HEALING<br/>Spiritual healing 'Met mentale, geestelijke kracht een ziekte of een kwaal trachten te bestrijden en gezondheid proberen te bevorde... »
 
 
 
 
 

Voorbij de horizon
Voorbij de horizon
VOORBIJ DE HORIZON<br/>Deze mediamieke getuigenis van Jan C. van der Heide geeft een indruk van wat een zuivere en heldere getuigenis kan zijn. In poetische ... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
ANNA - ik dans in mijn hoofd<br/>ANNA van der Heide was voor mensen die haar kenden een begrip. Haar naam is synoniem voor: liefde, warmte, humaniteit en goe... »
 
 
 
 
 

Twee in een
Twee in een
CD-BOX: TWEE IN EEN<br/><br/>In deze 2CD-box zitten de volgende CD's:<br/><br/>CD: OPEN JE DERDE OOG… <br/>We zijn allemaal min of meer helderziend en hebbe... »
 
 
 
 
 

Reddingstips voor relaties
Reddingstips voor relaties
REDDINGSTIPS VOOR RELATIES<br/>Hypnotherapeut & paragnost Jan C. van der Heide geeft tips om een relatie geen 'schipbreuk te laten lijden' maar weer vlot te ... »
 
 
 
 
 

Ontspan DVD
Ontspan DVD
ONTSPAN-DVD<br/>Door beeld & geluid tot volledige ontspanning komen... De stem van hypnotherapeut & paragnost Jan van der Heide begeleidt u stap voor stap in... »
 
 
 
 
 

Mantra
Mantra
CD: MANTRA<br/>Mantra's zijn spiritueel geladen klanken die je hardop of van binnen kunt herhalen. De zintuigen komen tot rust..., de energie gaat beter stro... »
 
 
 
 
 

Ik ben zo depri
Ik ben zo depri
 »
 
 
 
 
 

Reincarnatie
Reincarnatie
REÏNCARNATIE. Reis naar je vorige leven(s)...<br/>Miljoenen mensen geloven dat ze eerder hebben geleefd op aarde. REÏNCARNATIE, een wijd verbreid begrip. E... »