Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drie in een
Drie in een
In de CD-box DRIE IN EEN zitten de volgende CD's:<br/><br/>Welterusten<br/>Heeft u slaapproblemen? Slapeloze nachten in stressvolle tijden? Of slaapt u al ja... »
 
 
 
 
 

ANNA Dancing in my mind
ANNA Dancing in my mind
ANNA Dancing in my mind - druk 1 »
 
 
 
 
 

Het gewas groeit tot de oogst
Het gewas groeit tot de oogst
HET GEWAS GROEIT TOT DE OOGST<br/>De schrijver Jan C. van der Heide werd op 29 februari 1948 in Oegstgeest geboren.<br/>Als kind werd hij al geconfronteerd m... »
 
 
 
 
 

Ontdek je helende kracht
Ontdek je helende kracht
CD: ONTDEK JE HELENDE KRACHT<br/>Ieder mens heeft van nature ‘helende handenÂ’. Een zekere, helende gave... Maar het is net als met andere talenten, je moet... »
 
 
 
 
 

Rauwe rouw
Rauwe rouw
RAUWE ROUW<br/>Rauwe Rouw, na sterven en dood... is een zelfhulpboekje voor nabestaanden. We worden er in het leven allemaal, niemand uitgezonderd, geconfron... »
 
 
 
 
 

Stop
Stop
CD: STOPPEN MET ROKEN<br/>Samen met uw therapeut Jan van der Heide 'STOPPEN MET ROKEN'! Het kan! Stap voor stap wordt u op deze CD begeleid naar uw overwinni... »
 
 
 
 
 

De Top 4 CD's van Jan van der Heide
De Top 4 CD's van Jan van der Heide
Titel: DE TOP 4 CD'S VAN JAN VAN DER HEIDE<br/> Een unieke spirituele samenstelling<br/><br/>In deze 4CD-box zitten de volgende CD's:<br/>DE ZEVE... »
 
 
 
 
 

Samen dromen
Samen dromen
 »