Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het zeilboek
Het zeilboek
Het Zeilboek is het meest gebruikte zeilcursusboek in Nederland. Lees hier meer!<br/><br/>Het Zeilboek<br/>Het Zeilboek is sinds jaar en dag het meest gebrui... »
 
 
 
 
 

Het Zeilboek
Het Zeilboek
<p>'Het Zeilboek' is sinds jaar en dag het meest gebruikte zeilcursusboek in Nederland en is bedoeld voor zowel zeilscholen als individuele zeilers. Van de b... »
 
 
 
 
 

Het kleine Zeilboek
Het kleine Zeilboek
<p>'Het kleine Zeilboek' beperkt zich tot de grondbeginselen van het zeilen: benamingen, basistechnieken en eenvoudige theorie. Na het lezen van dit boek en ... »
 
 
 
 
 

Duurzaam varen
Duurzaam varen
In 'Duurzaam varen' geeft ervaren zeiler en milieukundige J. Peter Hoefnagels je 13 praktische stappen om de duurzaamheid aan boord te vergroten. Of je nu ze... »
 
 
 
 
 

Het kleine zeilboek
Het kleine zeilboek
'Het kleine Zeilboek' is een cursusboek voor de beginnende zeiler. Het is afgeleid van het Zeilboek, en geschikt voor CWO I en II. Dit boek beperkt zich tot ... »
 
 
 
 
 

Het zeilboek
Het zeilboek
'Het Zeilboek' is het meest gebruikte zeilcursusboek, bestemd voor zeilschool en individuele zeiler. Het begint met een eerste kennismaking, dan volgt de beh... »
 
 
 
 
 

Het kleine zeilboek
Het kleine zeilboek
Het Kleine Zeilboek is hét cursusboek voor de beginnende zeiler. Lees hier meer!<br/><br/>Het Kleine Zeilboek<br/>Het kleine Zeilboek is het broertje van He... »