Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Opa Kees & oma Keetje
Opa Kees & oma Keetje
Kees en Keetje zijn oud geworden en daar vinden ze niks aan. Keetjes stekeltjes vallen uit maar dat wil ze niet weten. De ogen van Kees worden slechter maar ... »
 
 
 
 
 

Duizend jaar weer
Duizend jaar weer
In Duizend jaar weer, wind, en water in de Lage Landen geeft Jan Buisman een indrukwekkend en zeer gedetailleerd overzicht van het weer in de noordelijke en ... »
 
 
 
 
 

Warme taart met pindakaas
Warme taart met pindakaas
Toon en Tootje Konijn zijn niet blij als Marius Mol ongevraagd bij hen komt logeren. Hij zit de hele dag in hun beste stoel eet al hun lekkere eten op en hel... »
 
 
 
 
 

Duizend jaar weer wind en water in de Lage Landen
Duizend jaar weer wind en water in de Lage Landen
In 'Duizend jaar weer, wind, en water in de Lage Landen' geeft Jan Buisman een indrukwekkend en zeer gedetailleerd overzicht van het weer in de noordelijke e... »
 
 
 
 
 

Kees en Keetje
Kees en Keetje
Kees en Keetje kenden elkaar al zo lang net zo lang als ze zichzelf kenden. Maar op een dag beginnen ze zich aan elkaar te ergeren en ze krijgen zelfs zon er... »
 
 
 
 
 

Kees & Keetje
Kees & Keetje
Velen van u zullen de serie over de dieren van de Ruige Berm nog wel kennen. Kees en Keetje was een van de deeltjes die in de jaren zeventig furore maakten. ... »