Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Drugs
Drugs
`Het leven is saai,\\\' vindt Alex. Hij denkt dat drugs zijn leven spannender zullen maken en hem de problemen die hij heeft kunnen doen vergeten. In het beg... »
 
 
 
 
 

Eetstoornissen
Eetstoornissen
Astrid is een dertien-jarig meisje dat bezig is een eetstoornis te ontwikkelen. Dankzij de hulp die ze krijgt komt ze geleidelijk tot het besef dat ze met ha... »
 
 
 
 
 

De toverwol
De toverwol
 »
 
 
 
 
 

Roken
Roken
Kim is een dertien-jarig meisje dat verslaafd raakt aan het roken van sigaretten. Dankzij de hulp van familie en vrienden lukt het haar uiteindelijk het roke... »
 
 
 
 
 

Zwangerschap
Zwangerschap
Helen is dertien en helemaal gek op Tom, een jongen uit haar klas. Ze heeft een keer met hem gevreeĆ«n, en is bang dat ze zwanger is. Ze vraagt vriendinnen w... »
 
 
 
 
 

Overgewicht
Overgewicht
Jim is het zat. Hij voelt zich vaak moe, en hij wordt bij gym nooit uitgekozen in een team. Door steeds maar te eten, lijkt het of hij zich iets beter voelt.... »
 
 
 
 
 

Duitsland en Duits
Duitsland en Duits
 »
 
 
 
 
 

Angry
Angry
Angry »
 
 
 
 
 

Alcohol
Alcohol
Jorrit is een dertien-jarige jongen die bezig is een drankprobleem te ontwikkelen. Zijn eigen ervaringen en die van zijn vader leiden ertoe dat hij besluit t... »