Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

IJskoud
IJskoud
<p>Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge studente Forensisch Onderzoek Kyra Slagter samengebracht door een m... »
 
 
 
 
 

IJskoud
IJskoud
<p>Op een koude novemberdag worden de doorgewinterde rechercheur Maud Mertens en de jonge Kyra Slagter weer samengebracht door een mysterieuze zaak. Twee jon... »
 
 
 
 
 

Eindspel
Eindspel
In een kleine woning in Amsterdam-Noord worden de gruwelijk toegetakelde lichamen van een hoogbejaard stel gevonden. Rechercheur Maud Mertens stort zich op d... »
 
 
 
 
 

Verboden verleden display 12 ex.
Verboden verleden display 12 ex.
Verboden verleden display 12 ex. »
 
 
 
 
 

Ritueel
Ritueel
<p>Diep in de modder bij een villa in Amsterdam-Noord stuit een tuinman op een schedel. Maud Mertens probeert via de voormalige bewoonster van het pand - de ... »
 
 
 
 
 

Schaduwkant
Schaduwkant
<p>Wanneer Nora midden op de dag uit de klas wordt geplukt door haar vader, weet ze nog niet dat het vrije leven waarvan ze droomt in rook op zal gaan. Ze ve... »
 
 
 
 
 

Wraakengel
Wraakengel
 »
 
 
 
 
 

Wraakengel
Wraakengel
 »
 
 
 
 
 

Nemesis
Nemesis
 »
 
 
 
 
 

Verleiding
Verleiding
Hij keek op en lachte naar Alexandra, die onmiddellijk een zindering door haar lijf voelde gaan. Die blauwe ogen, die fijne lachrimpels, het schuine trekje r... »