Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden. Isa... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.n... »
 
 
 
 
 

Doordraven en overeind blijven
Doordraven en overeind blijven
Isa Hoes en Barry Atsma kennen elkaar al jaren: zij raakten bevriend op de set van Rozengeur & Wodka Lime. Allebei schrijven ze een column over opvoeden in K... »
 
 
 
 
 

Over leven
Over leven
<p>De veerkracht van Isa Hoes wordt opnieuw op de proef gesteld: ze ontdekt een knobbeltje in haar borst. Dit is haar persoonlijke verhaal.</p><p>Het is een ... »
 
 
 
 
 

Gedichten die vrouwen aan het huilen maken
Gedichten die vrouwen aan het huilen maken
Isa Hoes ging op zoek naar het meest dierbare gedicht van meer dan zestig toonaangevende Nederlandse en Vlaamse vrouwen. Zo ontdekte zij dat Aaf Brandt Corst... »
 
 
 
 
 

Te lijf
Te lijf
dwarsligger 436In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen... »
 
 
 
 
 

Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
<p>Een liefdevol, troostrijk boek over omgaan met het verlies van een dierbare</p><p>In hun eerste gezamenlijke boek beschrijven moeder Isa Hoes en zoon Merl... »
 
 
 
 
 

Te lijf
Te lijf
In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de verandering... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel
De bestseller Engel, geschreven door Isa Hoes en haar dochter ­Vlinder Kamerling, komt in de bioscoop! Er wordt momenteel gewerkt aan de verfilming, die van... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
In 'Toen ik je zag' schrijft actrice Isa Hoes over haar leven met Antonie Kamerling. Zij ontmoeten elkaar tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijde... »