Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Het verhaal over leven met een echtgenoot die leed aan depressiviteit, maar bovenal een portret van twee mensen die zielsveel van elkaar hebben gehouden.

I... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Genomineerd voor de NS Publieksprijs 2014. Stem en maak kans op een jaar gratis boeken én een jaar gratis reizen met de trein: https://www.nspublieksprijs.n... »
 
 
 
 
 

Doordraven en overeind blijven
Doordraven en overeind blijven
Isa Hoes en Barry Atsma kennen elkaar al jaren: zij raakten bevriend op de set van Rozengeur & Wodka Lime. Allebei schrijven ze een column over opvoeden in K... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel
Isa Hoes schreef Engel samen met haar dochter Vlinder (10).

Het boek gaat over Engel, een heel bijzonder meisje dat een speciale gave heeft: ze kan wensen i... »
 
 
 
 
 

Te lijf
Te lijf
In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de verandering... »
 
 
 
 
 

Te lijf
Te lijf
dwarsligger 436

In ‘Te lijf’ halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alle... »
 
 
 
 
 

Kompas
Kompas
In haar essay Kompas beschrijft Isa Hoes haar veranderende lichaam door de jaren heen, op de eerlijke en open wijze die we kennen van haar veelgeprezen autob... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
NIEUW: Speciale editie met extra foto's, nooit eerder gedeelde brieven en notities.

Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar tijdens de audities van ... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel
Engel is een bijzonder meisje met een speciale gave: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen. Al snel ligg... »