Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Hoe ouder, hoe beter
Hoe ouder, hoe beter
<p>Isa Hoes en Medina Schuurman laten in <em>Hoe ouder hoe mooier </em>zien dat je als vrouw van 50 jaar of ouder juist begint aan een fantastische tweede he... »
 
 
 
 
 

I'm Lijfboek
I'm Lijfboek
‘Tot je veertigste zorgt je lichaam voor jou, na je veertigste moet jij voor je lichaam gaan zorgen.’ Je bent actief, hebt een druk gezin en/of een veele... »
 
 
 
 
 

Engel
Engel
Engel is een bijzonder meisje met een speciale gave: ze kan wensen in vervulling laten gaan. Maar niet alle wensen: alleen die van goede mensen. Al snel ligg... »
 
 
 
 
 

Je bent niet alleen
Je bent niet alleen
<p>Een liefdevol boek van Isa Hoes en Merlijn Kamerling over omgaan met het verlies van een dierbare</p><p>In hun eerste gezamenlijke boek ... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
 »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Isa Hoes en Antonie Kamerling ontmoeten elkaar voor het eerst tijdens de audities van Goede Tijden, Slechte Tijden. De soap wordt een groot succes en Antonie... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
<p>De filmeditie van <em>Toen ik je zag</em>. De film Toen ik je zag draait vanaf 2 maart 2023 in de bioscoop, met Noortje Herlaar en Egbert-Jan Weeber.</p><... »
 
 
 
 
 

Toen ik je zag
Toen ik je zag
Deze jubileumuitgave van Toen ik je zag van Isa Hoes verschijnt tegelijkertijd met het boek van Merlijn Kamerling over zijn vader, Nu ik je zie, waarin hij o... »
 
 
 
 
 

Te lijf
Te lijf
<p>In <em>Te lijf </em>halen Isa Hoes en Medina Schuurman de overgang uit de taboesfeer. Met open vizier en eerlijke pen onderzoeken zij niet alleen de veran... »