Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi is jarig
Bobbi is jarig
Bobbi is vandaag vroeg wakker. Hij is nog nooit zo blij geweest. Bobbi springt meteen zijn bed uit. Vandaag is mijn verjaardagsfeest Bobbi is vandaag vroeg w... »
 
 
 
 
 

Bobbi doet boodschappen
Bobbi doet boodschappen
Trots rent Bobbi door de winkelen hij roept: "Ik ben zo blij!Papa bakt straks pannenkoekenhelemaal alleen voor mij."Bobbi is elke zondagochtend tussen 10.00 ... »
 
 
 
 
 

Bobbi op de kinderboerderij
Bobbi op de kinderboerderij
Bobbi roept hard door de keuken Ollie ga je mee met mij? Kom dan gaan we naar de dieren op de kinderboerderij. Een vrolijk boek voor peuters. »
 
 
 
 
 

Bobbi 12 uitdeelboekjes
Bobbi 12 uitdeelboekjes
Dit doosje bevat 12 vrolijke boekjes om uit te delen of om lekker allemaal zelf te houden:Bobbi op het potjeBobbi naar het bosBobbi is ziekBobbi gaat logeren... »
 
 
 
 
 

Sep en de baby
Sep en de baby
Nieuwe serie voor peuters en kleuters.Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel her-kenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma sch... »
 
 
 
 
 

Bobbi is ziek
Bobbi is ziek
Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou. Papa voelt aan Bobbis voorhoofd en zegt H wat heb jij nou? »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat logeren
Bobbi gaat logeren
Bobbie zegt Ik ga logeren. Kijk ik pak mijn koffer in. Mama brengt me straks naar oma. Ollie heb je ook zon zin? »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat verhuizen
Bobbi gaat verhuizen
Bobbi zegt: 'Ik ga verhuizen.<br/>naar dat huis op nummer twee.<br/>Ik krijg dan een grote kamer,<br/>en mijn knuffels gaan ook mee!'<br/><br/>- Bobbi beertj... »
 
 
 
 
 

Sep is jarig
Sep is jarig
Nieuwe serie voor peuters en kleuters.Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel herkenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schr... »
 
 
 
 
 

Bobbi is zijn knuffel kwijt
Bobbi is zijn knuffel kwijt
Bobbi is nu heel verdrietig. Mamma ik ben Ollie kwijt en ik kan hem nergens vinden. Ik zoek al de hele tijd. Een vrolijk boek voor Peuters »