Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bobbi is ziek
Bobbi is ziek
Stil zit Bobbi in een hoekje en hij bibbert van de kou. Papa voelt aan Bobbis voorhoofd en zegt H wat heb jij nou? »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat logeren
Bobbi gaat logeren
Bobbie zegt Ik ga logeren. Kijk ik pak mijn koffer in. Mama brengt me straks naar oma. Ollie heb je ook zon zin? »
 
 
 
 
 

Bobbi viert feest
Bobbi viert feest
 »
 
 
 
 
 

Sep en de baby
Sep en de baby
Nieuwe serie voor peuters en kleuters.Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel her-kenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma sch... »
 
 
 
 
 

Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi viert Sinterklaas
Bobbi staat heel blij te springenen hij zingt een vrolijk lied.Dan roept Bobbi: "Kijk daar zijn ze:Sinterklaas en Zwarte Piet!"Met exclusieve schoenzetkalend... »
 
 
 
 
 

Bobbi is zijn knuffel kwijt
Bobbi is zijn knuffel kwijt
Bobbi is nu heel verdrietig. Mamma ik ben Ollie kwijt en ik kan hem nergens vinden. Ik zoek al de hele tijd. Een vrolijk boek voor Peuters »
 
 
 
 
 

Sep is jarig
Sep is jarig
Nieuwe serie voor peuters en kleuters.Vrolijke verhalen op rijm over Sep. Zijn avonturen zijn heel herkenbaar voor peuters en kleuters. Ingeborg Bijlsma schr... »
 
 
 
 
 

Bobbi gaat verhuizen
Bobbi gaat verhuizen
Bobbi zegt: 'Ik ga verhuizen.<br/>naar dat huis op nummer twee.<br/>Ik krijg dan een grote kamer,<br/>en mijn knuffels gaan ook mee!'<br/><br/>- Bobbi beertj... »
 
 
 
 
 

Bobbi in de tuin
Bobbi in de tuin
Bobbi vult de grote gieter.Oei, wat plenst hij bij de kraan.‘Dat geeft niks,’ zegt Bobbi lachend,‘ik heb toch mijn laarzen aan!’Een vrolijk boek voor peu... »
 
 
 
 
 

Bobbi naar de speelzaal
Bobbi naar de speelzaal
BOBBI NAAR DE SPEELZAAL Bobbi speelt nu met de blokken. Kom je helpen beertje Tom? Wat wordt dat een hoge toren Boem daar ligt hij al weer om. Een vrolijk bo... »