Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het Wijnsurvival Boek
Het Wijnsurvival Boek
'Gort schrijft op een manier waar veel Nederlandse literaire schrijvers een punt aan kunnen zuigen.'- de Volkskrant. Ilja Gort moet niets hebben van de poeha... »
 
 
 
 
 

Slurp grand cru
Slurp grand cru
Al vijf jaar lang beschrijft Ilja Gort zijn belevenissen op zijn château in Slurp-boeken. Om dit jubileum te vieren, verschijnt er nu het best denkbare boek... »
 
 
 
 
 

De geluksvogel
De geluksvogel
Harold Wechter is een Nederlandse reclameman die een wijnchateau in Frankrijk heeft gekocht. Hij komt in contact met Régis, een door en door Franse wijnboer... »
 
 
 
 
 

Godendrank
Godendrank
Deze nieuwste roman van Ilja Gort is ‘Ik vertrek’ in de overtreffende trap. Met veel humor beschrijft Gort de avonturen van dromer Abel en zijn nuchtere ... »
 
 
 
 
 

Ik slurp dus ik ben
Ik slurp dus ik ben
In Ik slurp dus ik ben beschrijft de Nederlandse wijnboer en levensgenieter Ilja Gort hoe je, niet alleen wijn, maar ook het leven zelf kunt opslurpen en hoe... »
 
 
 
 
 

Slurp Vakantiegids - backcard
Slurp Vakantiegids - backcard
bij de Slurp Vakantiegids is nu een fraaie displaycard verkrijgbaar. Optimaliseer uw verkoop en bestel geheel gratis deze backcard. »
 
 
 
 
 

De Hemel
De Hemel
Na wilde avonturen op hun wijndomein en B&B, beginnen ras-optimist Abel en zijn nuchtere vrouw Angela in een Zuid-Frans kasteel een esoterisch centrum dat ze... »
 
 
 
 
 

De druivenfluisteraar
De druivenfluisteraar
De druivenfluisteraarJanty is een anti-held. Zijn bestaan wordt gevuld door zijn eenzame werk in de wijngaard. Met een beschouwende blik vertaalt hij alles w... »
 
 
 
 
 

Slurpen
Slurpen
Laat je niet in een hoek bluffen! Wees heer en meester over de kurkentrekker! Verpletter wijnbluffers met je kennis! Met Slurpen schreef Gort een praktische ... »