Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

God? Dat ben ik
God? Dat ben ik
Zou het niet mooi zijn als we allemaal in dezelfde god geloofden? Of in geen god? Als we allemaal hetzelfde dachten?Een utopie? Enkele mensen willen het toch... »
 
 
 
 
 

Spanje
Spanje
Op het einde van de twintigste eeuw kwam Spanje in de Europese Unie. Het betekende een hele omwenteling die de auteur beschrijft op zijn eigen ironische, vaa... »
 
 
 
 
 

VIER ONBEKENDE BERGKETENS
VIER ONBEKENDE BERGKETENS
De Costa Blanca biedt een enorme verscheidenheid aan wandelmogelijkheden. De mensen die van de bergen houden, vinden ook hun gading. Dat kan al langs de kust... »
 
 
 
 
 

Tochten door de Sierra de Aitana
Tochten door de Sierra de Aitana
De sierra de Aitana is de grootste bergketen van de provincie Alicante. In het noorden wordt de Aitana duidelijk begrensd door de vallei van Guadalest en de ... »
 
 
 
 
 

Moord in het verleden
Moord in het verleden
De winnaar van een heel bijzondere wedstrijd mag een reis naar de middeleeuwen maken. Niemand gelooft dat en de winnaar evenmin, tot het zo ver is... <br/>Tw... »
 
 
 
 
 

Toneel voor (of door) kinderen
Toneel voor (of door) kinderen
Toneel of theater voor kinderen… het is helemaal anders dan toneel voor volwassenen. Moeilijker? Nee, anders. Kinderen reageren heel spontaan, ze zijn niet... »
 
 
 
 
 

DE 20 MOOISTE
DE 20 MOOISTE
De twintig mooiste tochten in de provincie Alicante zouden we ook kunnen aankondigen als twintig van de zwaarste en langste tochten. Het gaat door en over de... »
 
 
 
 
 

De mysterieuze Costa Blanca
De mysterieuze Costa Blanca
Zoals iedere streek heeft ook de Costa Blanca zijn vele sagen en legenden, maar niet allemaal berusten ze op verzinsels. Vele verhalen hebben zelfs een gesch... »
 
 
 
 
 

Toneelcursus- en workshop
Toneelcursus- en workshop
Een cursus of workshop over toneel is veel korter dan een opleiding drama. Er moet dus voor gezorgd worden dat in een kort tijdsbestek zoveel mogelijk facett... »
 
 
 
 
 

Costa Blanca Zuid
Costa Blanca Zuid
De Costa Blanca ten zuiden van Calp in enkele woorden beschrijven is een zo goed als onmogelijke opgave. Een enorme verscheidenheid en de grote hoeveelheid f... »