Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zomernacht
Zomernacht
Lexi en Mia worden hartsvriendinnen vanaf de dag dat ze elkaar op de middelbare school tegenkomen. Lexi woont bij haar tante op een woonwagenpark. Mia komt u... »
 
 
 
 
 

Een zachte vernieling
Een zachte vernieling
Het is begin jaren vijftig. André, de verteller van Een zachte vernieling, ontmoet Sabine de Comptine d Aarselaer, die in haar persoon schoonheid en passie ... »
 
 
 
 
 

Nu nog
Nu nog
Mede ter aanleiding van zijn zeventigste verjaardag verscheen in 1999 dit luisterboek met 31 gedichten van Hugo Claus, door hemzelf voorgelezen.

D... »
 
 
 
 
 

Alle romans
Alle romans
 »
 
 
 
 
 

Het geweten
Het geweten
Het Geweten »
 
 
 
 
 

Onvoltooid verleden
Onvoltooid verleden
Als Vanessa Sexton na twaalf jaar terugkeert naar haar geboorteplaats, is ze verrast hoe weinig er veranderd is, terwijl er voor haar in die tijd juist zovee... »
 
 
 
 
 

Gedichten 1969-1978
Gedichten 1969-1978
 »
 
 
 
 
 

De geruchten
De geruchten
René Catrijsse, deserteur in een koloniale oorlog, keert begin jaren zestig terug naar zijn Vlaamse geboortedorp. Zijn komst ontketent een reeks raadselacht... »
 
 
 
 
 

De verwondering
De verwondering
'<i>De verwondering</i> noem ik een meesterwerk, in het volle bewustzijn dat die eretitel in de Vlaamse literatuur slechts bij hoge uitzondering kan gebruikt... »