Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Spiderwick Chronicles
De Spiderwick Chronicles
De tweeling Jared en Simon en hun zus Mallory zijn verhuisd vanuit New York. Ze wonen nu met hun moeder in het oude, afgelegen huis van hun oudoom Arthur ... »
 
 
 
 
 

Witte kat
Witte kat
Cassel, een jongen van zeventien, komt uit een familie van vloekwerkers mensen die de macht hebben om met slechts één vingeraanraking emoties, herinnering... »
 
 
 
 
 

De koperen vuist
De koperen vuist
Call's zomervakantie lijkt niet op die van andere kinderen. Zijn beste vriend is een wolf, Brutus genaamd, van wie zijn vader vermoedt dat hij kwade bedoelin... »
 
 
 
 
 

De ijzerproef
De ijzerproef
<p>De meeste kinderen zouden er alles voor overhebben om mee te doen aan de IJzerproef. Maar Callum Hunt niet. Al zijn hele leven heeft zijn vader hem gewaar... »
 
 
 
 
 

Rode handschoen
Rode handschoen
Vloekwerk en oplichterij, magie en maffia gaan hand in hand in de wereld van Cassel Sharpe. Hij dacht altijd dat hij een gewone jongen was, totdat hij ontdek... »
 
 
 
 
 

Tithe
Tithe
A sinister, chilling fantasy about ancient power struggles, menacing villains and beautiful dark heroes from the author of The Spiderwick Chronicles. »
 
 
 
 
 

White Cat
White Cat
The extraordinary new adult fantasy of magic in our world and the... »
 
 
 
 
 

Dief van de nacht
Dief van de nacht
<p>‘Er is geen verhaal dat Holly Black niet in goud kan veranderen.’ V.E. Schwab, <em>The</em> <em>New York Times</em>-bestsellerauteur van <em>Het onzic... »
 
 
 
 
 

Elfenherz
Elfenherz
 »
 
 
 
 
 

Die Spiderwick Geheimnisse - Die große fantastische Ausgabe
Die Spiderwick Geheimnisse - Die große fantastische Ausgabe
Die Spiderwick Geheimnisse - Die große fantastische Ausgabe »