Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Back to school
Back to school
Een kook- en knutselboek in een lunchbox mét bestek;;;Een leuk kook- en knutselboek voor kleine koks in spe en voor bricoleurtjes;;;Met ontbijtjes, brooddoo... »
 
 
 
 
 

Witse anders bekeken
Witse anders bekeken
De politiereeks Witse op Eén met Hubert Damen in de hoofdrol kent een enorm succes in Vlaanderen en Nederland. Het boek draait rond de reeks en de figuur v... »
 
 
 
 
 

Mag ik deze date van u?
Mag ik deze date van u?
De Parship-datingbijbel Ben je single en op zoek naar een partner, maar weet je niet goed hoe of waar te beginnen? Dan is dit boek perfect voor jou!   Nog ... »
 
 
 
 
 

Start to run
Start to run
Gloednieuwe editie van dé handleiding voor elke beginnende loper. Start to run met Evy Gruyaert is een hippe en overzichtelijke leidraad met eenvoudige oef... »
 
 
 
 
 

Start to run
Start to run
Een update van Start to run met nieuwe loopschema's en recepten;;;Doorweven met blogs van Evy Gruyaert, met stap-voor-stap oefeningen en nuttige gezondheidst... »
 
 
 
 
 

Aan de slag met SINGER
Aan de slag met SINGER
Altijd al willen leren naaien? Maar weet je niet precies hoe eraan te beginnen? Dan brengt dit boekje raad! Dit boek leert je stap voor stap een rok, broek o... »
 
 
 
 
 

Take a break
Take a break
<p>Zin in een originele woordzoeker, een coole lijntekening, een verrassende sudoku, een doolhof vol celebrity-koppels of een rebus over films? Of liever sta... »
 
 
 
 
 

Mijn restaurant
Mijn restaurant
Het boek naar de spraakmakende tv-reeks: Elk duo van de oude én de nieuwe reeks doet in dit boek zijn verhaal en geeft tips mee voor beginnende restaurateur... »