Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gesloten gezelschap
Gesloten gezelschap
Als Jason Boon een laatste opdracht in Bosnië aanvaardt, beseft hij niet dat zijn leven in een hel zal veranderen. Hij komt terecht in een wereld waar verra... »
 
 
 
 
 

Omerta
Omerta
In deze spannende literaire thriller legt Patrik met ogenschijnlijk gemak en scherpzinnige ironie het wankele evenwicht tussen orde en chaos in de wereld van... »
 
 
 
 
 

Macaber
Macaber
Een bundel originele, macabere misdaadverhalen die door ware gebeurtenissen zijn geïnspireerd.Een magische spiegel, een bedrogen echtgenoot, een pedofiel, e... »
 
 
 
 
 

The Vitruvian Inspiration
The Vitruvian Inspiration
Bram, Edhem, Zuma and Lazar don't know each other, until a series of mysterious events and the ghosts from their past bring them together in a ruthless strug... »
 
 
 
 
 

Het Florida Dossier
Het Florida Dossier
Het schrijnende verhaal van Nikita, een jonge moeder die ongewild als seksslavin verkocht wordt.Ze verlaat haar land om in Oostenrijk te gaan werken. Alles w... »
 
 
 
 
 

Macaber
Macaber
Een bundel originele, macabere misdaadverhalen die door ware gebeurtenissen zijn genspireerd.
Een magische spiegel, een bedrogen echtgenoot, een pedofiel,
e... »
 
 
 
 
 

Het Mitrovica Incident
Het Mitrovica Incident
Hun verleden haalt hen in en verandert hun leven in een nachtmerrie.Een ziekelijk brein plant een machiavellistisch complot. Een scherprechter gehoorzaamt ee... »
 
 
 
 
 

De stille getuige
De stille getuige
Na de dood van zijn vriendin, verlaat een Nederlandse rechercheur de politie en neemt een opdracht aan om in Sarajevo de informant van oorlogsmisdadigers te ... »
 
 
 
 
 

Het Florida Dossier
Het Florida Dossier
Het schrijnende verhaal van Nikita, een jonge moeder die ongewild als seksslavin verkocht wordt. Ze verlaat haar land om in Oostenrijk te gaan werken. Alles ... »
 
 
 
 
 

De fatale roos
De fatale roos
Na de dood van zijn vriendin verlaat Tjerk Hoogland de Recherche Afdeling Apeldoorn en vertrekt naar Sarajevo waar hij gaat werken voor new Hope, een interna... »