Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De baanbreker
De baanbreker
De jonge Oskar Johansson heeft een gevaarlijke baan als springmeester: hij blaast rotsen op voor spoorwegtunnels. Nadat hij een zwaar ongeluk ternauwernood h... »
 
 
 
 
 

De gekwelde man
De gekwelde man
Håkan von Enke, een gepensioneerde marineofficier, verdwijnt tijdens zijn ochtendwandeling in een bos nabij Stockholm. Voor Kurt Wallander wordt dit een per... »
 
 
 
 
 

Tödliches Eis
Tödliches Eis
Krimigeschichten aus Skandinavien »
 
 
 
 
 

De vijfde vrouw
De vijfde vrouw
Terug van een reis naar Rome met zijn vader valt Kurt Wallander in de dagelijkse routine van autodiefstallen en inbraken. Totdat ene Holger Eriksson dood wor... »
 
 
 
 
 

Het geheim van het vuur
Het geheim van het vuur
Sofia Alface is twaalf jaar en woont met haar familie in een dorp in Mozambique. Op een nacht wordt het dorp aangevallen door bandieten, die bijna alle dorpe... »
 
 
 
 
 

Das Auge des Leoparden
Das Auge des Leoparden
Das Auge des Leoparden »
 
 
 
 
 

Italian Shoes
Italian Shoes
Once a successful surgeon, Frederick Welin now lives in self-imposed exile on an island in the Swedish archipelago. Nearly twelve years have passed since he ... »
 
 
 
 
 

El hombre inquieto
El hombre inquieto
La vida del inspector Kurt Wallander ha cambiado ligeramente: no sólo ha hecho realidad su sueño de tener una casa en el campo, sino que, además, su hija ... »
 
 
 
 
 

The Fifth Woman
The Fifth Woman
Inspector Kurt Wallander is home from an idyllic holiday in Rome, full... »