Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kip kaat wil naar zee
Kip kaat wil naar zee
kip kaat wil naar zee. ze wil op een boot. maar mag dat wel? van haan tom? nee! en haan tom is de baas. de baas van de ren. maar op een dag ... daar gaat kip... »
 
 
 
 
 

Z-Taal
Z-Taal
9789006314892Z-Taal groep 4 – Begrijpend lezen, Leesmaatjes A - StenvertLeesmaatjes 4A maakt deel uit van de serie Leesmaatjes voor leerlingen die moeite h... »
 
 
 
 
 

Hokus,pokus...foetsie
Hokus,pokus...foetsie
Ank heeft een goocheldoos voor haar verjaardag gevraagd. Ze kan daarom bijna niet wachten tot ze jarig is. Op school heeft ze al beloofd een truc voor publie... »
 
 
 
 
 

Een vos in het bos!
Een vos in het bos!
Een vos heeft n van opas kippen gepakt en meegenomen. Jos is boos en verdrietig. De kinderen van groep drie vinden het heel erg. Want de vos heeft de kip vas... »
 
 
 
 
 

Marloes
Marloes
 »
 
 
 
 
 

3B groep 3
3B groep 3
Auteur
Henk Hokke
Illustraties
Egbert Koopmans
Vormgeving binnenwerk
Spil Design, Baarn
Omslag
Metamorfose ontwerpers BNO, Deventer
© 2007 Uitgeverij Bekadi... »
 
 
 
 
 

Een molshoop in het gras
Een molshoop in het gras
Opa wil het gras maaien. Maar er zit een bult in het gras. Jos snapt er niks van. Opa zegt dat het een val van een mol is. Hij laat Jos een boek zien. Daar s... »
 
 
 
 
 

Een nacht op wacht
Een nacht op wacht
Hanna en Jesse mogen helpen in de dierentuin. Ze horen dat er 's nachts steedsvogels verdwijnen. Hoe kan dat nou? Heeft dat nieuwe meisje er soms iets mee te... »