Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Noord-Scandinavië
Noord-Scandinavië
Uitgestrekte vlakten met mos en korstmos, toendra's zo ver de horizon reikt, een jagende laplanduil in de schemer, tienduizenden alken en zeekoeten op een vo... »
 
 
 
 
 

Gardameer
Gardameer
ANWB Actief is de reisgids voor de actieve vakantieganger.De gids is bedoeld voor reizigers die binnen Europa op vakantie gaan en ter plekke een aantal dagto... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Noorwegen
Reishandboek Noorwegen
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>Deze reisgids voor Noorwegen laat je kennis maken met de de ongekende diversiteit van ... »
 
 
 
 
 

Gardameer
Gardameer
Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.ANWB Actief is dé reisgids voor ac... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
Finland, het land van de duizend meren, wordt steeds populairder onder reizigers. Het moderne Scandinavische land is met vijf miljoen bewoners een van de dun... »
 
 
 
 
 

Finland
Finland
Het Reishandboek Finland geeft veel informatie voor een actieve natuurvakantie. Met uitgebreide informatie over Helsinki, Turku en Tampere. Naast praktische ... »
 
 
 
 
 

Gardameer
Gardameer
Wandelingen, Fietstochten en Autoroutes. Op een actieve manier de leukste plekjes ontdekken kan met deze ANWB Actief gids.<br/><br/>ANWB Actief is dé reisgi... »
 
 
 
 
 

Heerlijk logeren in Nederland en België
Heerlijk logeren in Nederland en België
Heerlijk logeren in Nederland en België<br/><br/>Heerlijk logeren in Nederland en België is een selectie van zo'n 400 bijzondere overnachtingsadressen. Var... »
 
 
 
 
 

Chili
Chili
Deze reisgids voor Chili richt zich naast de individuele reiziger ook op degene die liever georganiseerd door Chili reist. De Wereldwijzer Chili bevat inform... »