Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Lust
Lust
Lust »
 
 
 
 
 

De ontsnapping
De ontsnapping
<p>Julia de Groot is zesendertig. Op het eerste gezicht ontbreekt het haar aan niets, maar de werkelijkheid is anders. Haar passieloze huwelijk, het gezinsle... »
 
 
 
 
 

ZomerZin
ZomerZin
Spannende ervaringen in een duinpan een heftige ontmoeting met een cowgirl of een bijzondere trip naar het land van Pablo Escobar. Een greep uit de verhalen ... »
 
 
 
 
 

De gelukkige huisvrouw
De gelukkige huisvrouw
<p><i>De gelukkige huisvrouw</i> is het moedige, zowel hilarische als ontroerende verslag van Lea, een jonge vrouw die vecht voor zichzelf, om in het reine t... »
 
 
 
 
 

Bloed, zweet & tranen
Bloed, zweet & tranen
'Beter dan menig "literaire" thrillerschrijfster en grappiger dan ongeveer alle andere schrijfsters bij elkaar.' Nieuwe Revu<br/>'Ze is knap, ze is succesvol... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
<p>'Je bent veertig, dit is het moment van de waarheid. Je moet de feiten onder ogen zien.'</p><p>De veertigste verjaardag van Yvonne de Graaf brengt een aan... »
 
 
 
 
 

Alle romans 2
Alle romans 2
DE ONTSNAPPING Julia de Groot (36) heeft een man met een micropenis, een saaie baan op een makelaarskantoor en een moeder die nog altijd rouwt om Jimmy, Juli... »
 
 
 
 
 

De gelukkige huisvrouw
De gelukkige huisvrouw
<p>Ik ben een gelukkige huisvrouw. Ik heb alles wat mijn hartje begeert.</p><p> Lea Meyer-Cornelissen, een 31-jarige makelaarsvrouw uit Aerdenhout voor wie e... »
 
 
 
 
 

Backcard STOUT
Backcard STOUT
 »
 
 
 
 
 

De mannentester
De mannentester
<p><b><i>'Hoe ver wilt u dat ik ga?' </i></b>
<b><i>'Zo ver als nodig. Je hebt carte blanche.'</i></b></p><p>Victoria is een zeventwintigjarige femme fatale ... »