Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle romans 1
Alle romans 1
DE GELUKKIGE HUISVROUW
De 31-jarige Lea Meyer is gelukkig getrouwd met vastgoedman Harry, die haar
materiële en immateriële behoeften grotendeels bevredigt... »
 
 
 
 
 

Verzamelde romans II
Verzamelde romans II
DE ONTSNAPPING
Julia de Groot (36) heeft een man met een micropenis, een saaie baan op een
makelaarskantoor en een moeder die nog altijd rouwt om Jimmy, Juli... »
 
 
 
 
 

Lust
Lust
Lust »
 
 
 
 
 

ZomerZin
ZomerZin
Spannende ervaringen in een duinpan een heftige ontmoeting met een cowgirl of een bijzondere trip naar het land van Pablo Escobar. Een greep uit de verhalen ... »
 
 
 
 
 

De ontsnapping
De ontsnapping
<p>Julia de Groot is zesendertig. Op het eerste gezicht ontbreekt het haar aan niets, maar de werkelijkheid is anders. Haar passieloze huwelijk, het gezinsle... »
 
 
 
 
 

Bloed, zweet & tranen
Bloed, zweet & tranen
'Beter dan menig "literaire" thrillerschrijfster en grappiger dan ongeveer alle andere schrijfsters bij elkaar.' Nieuwe Revu<br/>'Ze is knap, ze is succesvol... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
<p>'Je bent veertig, dit is het moment van de waarheid. Je moet de feiten onder ogen zien.'</p><p>De veertigste verjaardag van Yvonne de Graaf brengt een aan... »
 
 
 
 
 

Alle romans 2
Alle romans 2
DE ONTSNAPPING Julia de Groot (36) heeft een man met een micropenis, een saaie baan op een makelaarskantoor en een moeder die nog altijd rouwt om Jimmy, Juli... »
 
 
 
 
 

De gelukkige huisvrouw
De gelukkige huisvrouw
<p>Ik ben een gelukkige huisvrouw. Ik heb alles wat mijn hartje begeert.</p><p> Lea Meyer-Cornelissen, een 31-jarige makelaarsvrouw uit Aerdenhout voor wie e... »