Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verzamelde romans II
Verzamelde romans II
<p>DE ONTSNAPPING
Julia de Groot (36) heeft een man met een micropenis, een saaie baan op een
makelaarskantoor en een moeder die nog altijd rouwt om Jimmy, J... »
 
 
 
 
 

Alle romans 1
Alle romans 1
<p>De gelukkige huisvrouw
De 31-jarige Lea Meyer is gelukkig getrouwd met vastgoedman Harry, die haar materiële en immateriële behoeften grotendeels bevred... »
 
 
 
 
 

Godin van de jacht
Godin van de jacht
Diana is gelukkig met haar drie mannen: haar echtgenoot, minnaar en chatlover. Minder gelukkig is ze wanneer ze ontdekt dat ze zwanger is - en niet weet wie ... »
 
 
 
 
 

Juice
Juice
<p>De 44-jarige Claire Jansen is een succesvolle artiestenmanager. Ze beschouwt haar artiesten als familie en gaat voor ze door het vuur. Als een van haar jo... »
 
 
 
 
 

De mannentester
De mannentester
<p>Victoria is een zeventwintigjarige femme fatale met een uniek beroep: ze is mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te... »
 
 
 
 
 

Göttin der Jagd
Göttin der Jagd
Diana weiß, was sie hat: einen wunderbaren Ehemann, süße Kinder, einen guten Job. Und Diana weiß, was sie will: alles! Und zwar mit viel Sex in freier Wi... »
 
 
 
 
 

De hartsvriendin
De hartsvriendin
<p>'Heleen van Royen doet in <i>De hartsvriendin </i>wat Brigitte Kaandorp doet in haar cabaretvoorstellingen en wat Sylvia Witteman doet in haar <i>Volkskra... »
 
 
 
 
 

Verboden vruchten
Verboden vruchten
<p>'Je bent veertig, dit is het moment van de waarheid. Je moet de feiten onder ogen zien.'

De veertigste verjaardag van Yvonne de Graaf brengt een aantal o... »