Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Alle romans 1
Alle romans 1
DE GELUKKIGE HUISVROUW De 31-jarige Lea Meyer is gelukkig getrouwd met vastgoedman Harry, die haar materiële en immateriële behoeften grotendeels bevredigt... »
 
 
 
 
 

Verzamelde romans II
Verzamelde romans II
<p>DE ONTSNAPPING
Julia de Groot (36) heeft een man met een micropenis, een saaie baan op een
makelaarskantoor en een moeder die nog altijd rouwt om Jimmy, J... »
 
 
 
 
 

Godin van de jacht
Godin van de jacht
Diana is gelukkig met haar drie mannen: haar echtgenoot Oscar, haar oudere minnaar Tim en haar jonge chatlover Joshua. Minder gelukkig is ze wanneer ze er op... »
 
 
 
 
 

Het Grote Zomerboek
Het Grote Zomerboek
Het Grote Zomerboek »
 
 
 
 
 

Sexdagboek
Sexdagboek
Dit is een boek over 365 dagen sex. Opwindende, harde, tedere, experimentele, luie, energieke, lustvolle, jubelende, routineuze, wonderlijke sex. Dit is ook ... »
 
 
 
 
 

Leven met lef
Leven met lef
 »
 
 
 
 
 

De mannentester
De mannentester
<p>Victoria is een zeventwintigjarige femme fatale met een uniek beroep: ze is mannentester. Ze laat zich inhuren door vrouwen om hun geliefde op de proef te... »
 
 
 
 
 

De hartsvriendin
De hartsvriendin
<p>'Heleen van Royen doet in <i>De hartsvriendin </i>wat Brigitte Kaandorp doet in haar cabaretvoorstellingen en wat Sylvia Witteman doet in haar <i>Volkskra... »
 
 
 
 
 

Verzamelde romans
Verzamelde romans
DE GELUKKIGE HUISVROUWDe 31-jarige Lea Meyer is gelukkig getrouwd met vastgoedman Harry, die haarmateriële en immateriële behoeften grotendeels bevredigt. ... »