Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Over eten en koken Harold McGee's oorspronkelijke Over eten en koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is meermaals herzien en uitgebreid. Dit uiterst leesbare... »
De geuren van de wereld Truffels die met de hulp van eencelligen ondergronds de geuren produceren die varkens en honden lokken om de truffels op te graven. Onze huid die metalig kan... »
Goed koken Goed koken is geen kookboek, maar een gids die de thuiskok helptde weg te vinden in het universum van ingrediĆ«nten, recepten,voedselveiligheid en keukenappa... »
Over eten & koken Harold McGee's oorspronkelijke Over eten & koken werd in 1984 alom begroet als een meesterwerk; het is nu volledig herzien en substantieel uitgebreid. Daardo... »
De geuren van de wereld Truffels die met de hulp van eencelligen ondergronds de geuren produceren die varkens en honden lokken om de truffels op te graven. Onze huid die metalig kan... »
The Mi'kmaq How Their Ancestors Lived Five Hundred Years Ago »
Mcgee On Food And Cooking An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture. McGee on Food and Cooking is a masterpiece of gastronomic writing; a... »