Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ik geef je vertrouwen
Ik geef je vertrouwen
IK GEEF JE VERTROUWEN<br/>De mooiste gedachten en uitspraken uit Happinez over vertrouwen staan in dit prachtig vormgegeven boekje. Teksten over zelfwaarderi... »
 
 
 
 
 

Ik geef je vriendschap
Ik geef je vriendschap
Redactie Happinez - 6e boek in de grote Happinez- cadeauserie -... »
 
 
 
 
 

Ik geef je inspiratie
Ik geef je inspiratie
Nieuw cadeauboekje van het succesvolle tijdschrift Happinez de omslag voorzien van een bijzondere flocking en met een leeslint met hangertje. En uiteraard me... »
 
 
 
 
 

Voor een Moeder
Voor een Moeder
<i>Voor een moeder</i> is een boek over de grootste scheppende kracht op aarde. De oermoeder of moederfiguur werd in de vroegste geschiedenis gekoesterd, gea... »
 
 
 
 
 

Happinez
Happinez
Hoe meer een mens zichzelf onderzoekt, hoe meer kracht hij in zichzelf vindt."<br/>Soefi Inayat Khan<br/><br/>De mooiste gedachten en uitspraken uit Happinez... »
 
 
 
 
 

Ik geef je rust
Ik geef je rust
IK GEEF JE RUST<br/>De mooiste gedachten en uitspraken uit Happinez over rust staan in dit prachtig vormgegeven boekje. Teksten over rust en onrust, spanning... »
 
 
 
 
 

Dagboek - Woorden van waarde
Dagboek - Woorden van waarde
Een dagboek in een handzaam formaat, met inspirerende citaten en foto's, ronde hoeken en genoeg pagina's die je uitnodigen om je gedachten aan toe te vertrou... »
 
 
 
 
 

Dagboek
Dagboek
Prachtig vormgegeven dagboek met volop ruimte om al die dingen te noteren die je nooit meer wilt vergeten. Die mooie gedachte, je dromen voor de toekomst, di... »