Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Plezier en prestatie
Plezier en prestatie
Plezier in het werk leidt tot betere bedrijfsresultaten. Dat laten meerdere succesvolle bedrijven zien. Gebrek aan plezier in het werk leidt tot verwaarloosd... »
 
 
 
 
 

SuperVISIE
SuperVISIE
Het boek dat verdergaat waar de megabestseller Kus de visie wakker stopte.<br/><br/>Wanneer het woord 'visie' valt, beginnen sommigen vies te kijken. Premier... »
 
 
 
 
 

Vaart maken
Vaart maken
Dwars door de hoogste golven heen versnellen en to the max presteren. Dat is wat oceaanzeilers die aan de Volvo Ocean Race deelnemen doen. Onder loodzware om... »
 
 
 
 
 

Positieve teams
Positieve teams
 »
 
 
 
 
 

Management Topic
Management Topic
In deze aflevering van 'Management Topics' een actueel onderwerp: de crisis. Wat preciezer: hoe overleef je als bedrijf de crisis? En hoe kun je zelfs sterke... »
 
 
 
 
 

Taylor Swift
Taylor Swift
Taylor Swift heeft zich ontwikkeld tot een muzikaal, maatschappelijk en zakelijk fenomeen. Hoe heeft ze dit voor elkaar gekregen? Taylor Swift is geen brutal... »
 
 
 
 
 

Werkvuur
Werkvuur
Onze manier van werken werkt niet meer. De hooggespannen verwachtingen van het nieuwe werken zijn niet waargemaakt. De toekomst van het werk staat onder druk... »