Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Darkness is a Place
Darkness is a Place
Renie Spoelstra streeft bij haar enorme wandvullende houtskooltekeningen naar een sfeer van opzettelijke apathie waarin uren en dagen verstrijken in een flit... »
 
 
 
 
 

Marjan Teeuwen, Destroyed House
Marjan Teeuwen, Destroyed House
Marjan Teeuwen (*1953, NL) creëert grootschalige architectonische installaties in gebouwen die na haar interventie worden ontmanteld. Ze sloopt en stript, g... »
 
 
 
 
 

The Innocent Abroad
The Innocent Abroad
The Innocent Abroad is de titel van de tweede monografie van Jasper de... »
 
 
 
 
 

Focus Beijing
Focus Beijing
De verzameling van Henk de Heus en Victoria de Heus-Zomer is uniek in Nederland. Vanaf hun eerste bezoek aan China, in 1998, verzamelen zij hedendaagse Chine... »
 
 
 
 
 

Roman Wolgin
Roman Wolgin
 »
 
 
 
 
 

Eugene Brands imaginair
Eugene Brands imaginair
Eugène Brands Imaginair is een 320 pagina's tellend, rijk geïllustreerd, overzichtsboek van de kunstenaar Eugène Brands (1913 - 2002). Het boek geeft een ... »
 
 
 
 
 

Scherpstellen
Scherpstellen
Scherpstellen is een bundel van acht essays geschreven door toonaangevende conservatoren, critici, fotografen en kunstenaars uit de wereld van de fotografie ... »
 
 
 
 
 

Unlocked
Unlocked
 »
 
 
 
 
 

Tí

Tí is het resultaat van een reis die portretfotograaf Koos Breukel en kunstenaar Roy Villevoye maakten naar Tí , een afgelegen dorpje in de binnenlanden va... »
 
 
 
 
 

Constant
Constant
 »