Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Golgotha
Golgotha
Dan hoor ik zijn stem, sterk en krachtig als een donderslag: 'Mijn God, wat hebt Gij mij verheerlijkt.' Een zonnestraal doorbreekt het duister en zet zijn ge... »
 
 
 
 
 

De verschijningen van Christus in onze tijd
De verschijningen van Christus in onze tijd
In dit boek gaat het over een heel intieme eigenlijk onbeschrijfelijke ervaring een verschijning van Christus. Het leven van mensen die zon verschijning meem... »
 
 
 
 
 

Judas
Judas
Schrijver, spreker, inspirator Hans Stolp geeft in dit boek zijn visie op Judas.Dat Judas teleurgesteld is in Jezus, is begrijpelijk. Zeker als je in het oog... »
 
 
 
 
 

Engel van mijn hart
Engel van mijn hart
Engelen zijn dagelijks om ons heen. Maar hoe kunnen wij ons met Engelen verbinden? Hoe worden wij gevoelig voor wat er vanuit hun wereld tot ons komt? Hoe wo... »
 
 
 
 
 

De mysteriën van Christus
De mysteriën van Christus
<p>In <em>De mysteriën van Christus </em>vertelt Hans Stolp op geheel eigen wijze over het esoterisch christendom, dat zo anders kijkt naar de geheimen die ... »
 
 
 
 
 

De zeven stappen naar wijsheid en vrede
De zeven stappen naar wijsheid en vrede
Wijsheid en vrede beginnen altijd in onszelf, in ons eigen hart. Dat is de boodschap van dit boek. Wijsheid en vrede maken ons tot mensen die verzoening bren... »
 
 
 
 
 

Rudolf Steiner en Johannes
Rudolf Steiner en Johannes
Hans Stolp schetst in Rudolf Steiner en Johannes een liefdevol dubbelportret zoals alleen hij kan. Rudolf Steiner en Johannes hadden beiden de opdracht om he... »
 
 
 
 
 

Rudolf Steiner
Rudolf Steiner
<p>Hans Stolp biedt in ‘Rudolf Steiner, stichter van een nieuwe cultuur’ een vernieuwende kijk op de filosofie van deze beroemde grondlegger van de antro... »
 
 
 
 
 

Atlantis herhaald
Atlantis herhaald
Het is aan óns, de keuze is aan óns hoe ingrijpend de komende overgang zijn zal. Werken we van binnenuit, het innerlijk weten, op een soepele wijze naar he... »