Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De vorming van het land
De vorming van het land
Het huidige landschap van Nederland is niet zo onveranderlijk als het lijkt. De verschillen die we tegenwoordig in het landschap waarnemen, zijn voor een bel... »
 
 
 
 
 

Landschap in Delen
Landschap in Delen
In deze vijfde editie van Landschap in delen, met nieuwe ondertitel: De fysisch-geografische regio's, zijn de voorgaande edities van Landschap in delen en La... »
 
 
 
 
 

Fysisch-geografisch onderzoek
Fysisch-geografisch onderzoek
De wordingsgeschiedenis van Nederland is een boeiend onderwerp, waarbij inzicht in de methoden en resultaten van onderzoek zeer verhelderend kan zijn. <br/><... »
 
 
 
 
 

Landschap waarderen
Landschap waarderen
In dit fraaie en met vele figuren en kaarten geïllustreerde boek staan de zogenoemde aankleding van, en de bedreigingen voor de cultuurlandschappen in ons l... »
 
 
 
 
 

Landschappelijk Nederland
Landschappelijk Nederland
4e, herziene druk met cd-rom, waarop alle illustraties in kleur staan + vele digitale extra's.<br/>Het Nederlandse landschap is zeer gevariëerd.Tussen het Z... »
 
 
 
 
 

Landschap in delen
Landschap in delen
overzicht van de geofactoren. Fysische geografie van Nederland. De verschillende landschapscomponenten (geofactoren) komen in dit boek elk... »